Νέα σελήνη και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ μας ενημερώνει για τις τάσεις του μήνα από την Αστρολογική Σχολή “Κοσμόγραμμα” στρέφοντας το βλέμμα στα αστέρια του Φεβρουαρίου 2022 

Νέα Σελήνη και οι τάσεις του Φεβρουαρίου

Ο χιονιάς του Ιανουαρίου θα συνεχίσει να παγώνει τη συνείδησή μας μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα στον Υδροχόο είναι μια δύσκολη επιρροή, η οποία προκαλεί έντονη αναστάτωση σε προσωπικό και κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, θα υπάρξουν πολλές ανατροπές, εκπλήξεις, αλλαγές, ματαιώσεις, ακυρώσεις και στάσεις και συμπεριφορές, που απογοητεύουν και πονάνε.

Κάθε νέο ξεκίνημα θα πρέπει να το σκεφτούμε πάρα πολύ και είτε θα το αναβάλλουμε εμείς είτε θα αναβληθεί από τις συγκυρίες.

Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Υδροχόοι, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες, ειδικά οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο.

Γύρω στις  4/2 καλούμαστε να αναλάβουμε ευθύνες και πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και αν δυσκολευόμαστε, θα εξαναγκαστούμε από τις περιστάσεις.

Στις 5/2 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά αλλά ας μην ξεγελαστούμε καθώς χρειάζεται ακόμα τρεις με τέσσερις μέρες για να είναι αξιόπιστος.

Γύρω τις 8/2 μας δίνεται ευκαιρία για δράση με ικανοποιητικά αποτελέσματα, με τις φιλοδοξίες και στους στόχους μας να διεκδικούν έντονα την πραγμάτωση.Προσοχή στις επαφές και στις συζητήσεις μας γύρω στις 11/2 καθώς τα λόγια μπορεί να είναι αιχμηρά.

Στις 14/2 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και η σκέψη μας γίνεται περισσότερο θεωρητική παρά πρακτική.

Στις 16/2 κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στον Λέοντα η οποία μας θυμίζει τι σημαίνει έρωτας, πάθος, διεκδίκηση, έκφραση και αναζήτηση αρμονίας. Γύρω από τις μέρες αυτές, επιδιώκουμε διασκέδαση, ψυχαγωγία και ερωτικά καλέσματα. Όσοι γιορτάζουν τη μέρα των ερωτευμένων, θα την απολαύσουν περισσότερο από άλλες φορές με δυνατές συγκινήσεις.

Περισσότερη ευνοϊκή θα είναι η Πανσέληνος για Λέοντες, Υδροχόους. Κριούς και Τοξότες των τελευταίων ημερών και για Αιγόκερους, Παρθένους και Ταύρους του 2ου δεκαήμερου.

Στις 18/2 έχουμε την κορύφωση μιας πολύ σημαντικής όψης, της αρμονικής όψης του Δία με τον Ουρανό, η οποία λυτρώνει από κάθε προηγούμενη δυσκολία. Κάτι μας προσφέρεται απλόχερα, τα νέα για τον κορωνοιό θα αρχίσουν να μας ανακουφίζουν και σε όλα τα επίπεδα θα υπάρξουν ανακουφιστικές αλλαγές.

Γύρω στις 24/2 απολαμβάνουμε χαλάρωση, ηρεμία και ψυχολογική ξεκούραση, με πολύ ανεπτυγμένα τη διαίσθηση και την έμπνευση.

Ο μήνας κλείνει με αισιοδοξία και με την αίσθηση πως η καρδιά μας έχει ήδη καλωσορίσει την άνοιξη. Ωστόσο αναμένονται πολλές αιφνίδιες αλλαγές, που θα δώσουν ένα νέο μήνυμα και μια νέα ισχυρή προτροπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.