“Καλή νέα χρονιά και όσο μπορούμε να χαμογελάμε και να αντιστεκόμαστε σε κάθε μορφή εξαναγκασμού και καταπίεσης. Φτάσαμε στο τέλος άλλης μια χρονιάς, δύσκολης και άχαρης, μια χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα λόγω του βάρους και του κλονισμού των αξιών μας. Στο νησί μας συνέβησαν πολλά γεγονότα ευχάριστα και δυσάρεστα κυρίως δυσάρεστα, με απώλειες αγαπημένων προσώπων και μεμονωμένα συμβάντα, που πικραίνουν ακόμα και όσους δεν τους αφορούν άμεσα. Ας κρατήσουμε τα ευχάριστα και ας εστιάσουμε στην πρόοδο κοιτώντας μπροστά, μακριά από προσωπικά συμφέροντα και κοντόφθαλμες οπτικές.”

Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ μας ενημερώνει για τις τάσεις του μήνα από την Αστρολογική Σχολή “Κοσμόγραμμα” στρέφοντας το βλέμμα στα αστέρια του Ιανουαρίου 2022 

Οι τάσεις του Ιανουαρίου 2022

Οι τάσεις του Ιανουαρίου

Ο Δεκέμβριος ήταν μήνας μεταμόρφωσης και αναθεωρήσεων, η ιδεολογία ξύπνησε από τον λήθαργο και βρίσκοντας συμμάχους εκφράστηκε με το τέλος άλλης μια χρονιάς, να αναθαρρεύει και να υψώνει παράστημα ώστε η επόμενη να μην μας πιάσει ξανά στον ύπνο.

Ο Ιανουάριος λοιπόν αρχίζει και τελειώνει με αιφνιδιασμούς ευχάριστους και δυσάρεστους, οι οποίοι αποτελούν κινητήριο δύναμη για δράση.

Ωστόσο με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω ως τις 29/1 και τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη φορά του στις 14/1, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι κάπως προβληματικό.

Όλα τα παλιά φαίνεται πως δεν πάλιωσαν ούτε στιγμή και έρχονται ξανά να μας ζητήσουν λόγο και θέση στη ζωή μας.

Ο Ιανουάριος είναι μήνας ξεκαθαρισμάτων και αναθεωρήσεων και μάλιστα με αυστηρό και ανυποχώρητο τρόπο εφόσον όσα προβάλλαμε ως τακτοποιημένα, αντιλαμβανόμαστε πως είναι ακόμα ακατάσταστα.

Στις αρχές του μήνα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω με τη συμμετοχή του Ουρανού, φέρνει απροσδόκητες αλλαγές και ρυθμίζει καταστάσεις με τρόπο που μας χαροποιεί, βάζοντας τη σφραγίδα των νέων ξεκινημάτων. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Παρθένοι του 2ου δεκαήμερου.

Από 8 έως 12/1 απολαμβάνουμε ένα ερωτικό και ρομαντικό διάστημα αλλά γύρω στις 11/1 κινδυνεύουμε να εξαπατηθούμε, με τη δράση μας χάνεται σε λαβύρινθους και χωρίς να ελέγχουμε τις επιθυμίες μας.

Από τις 16/1 οχυρωνόμαστε και γινόμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας και τους άλλους. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και ανακαλύπτουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας. Το μυστικό είναι να μην την κάνουμε καταστροφική αλλά να τη χρησιμοποιήσουμε για ουσιαστική μεταμόρφωση.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18/1 αποτελεί ορόσημο για αλλαγές. Νιώθουμε πως ήρθε η ώρα που το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο και πρέπει να δράσουμε ακόμα και αν η αφορμή είναι δυστυχώς η απόγνωση.

Στην Πανσέληνο αυτή, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι των τελευταίων ημερών, καλούνται να πάρουν καθοριστικές θέσεις απέναντι στις ζωές και τις επιθυμίες τους, περισσότερο από άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.