Με Θέμα «Αίτημα διάνοιξης δρόμου Άνω Πιτροφού» ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος απευθύνεται στον Δήμαρχο Άνδρου Δ. Λοτσάρη κοινοποιώντας την επιστολή του στον Πρόεδρο της κοινότητας Γιάννη Φιλιππίδη και στον Έπαρχο Δημήτρη Λάσκαρη

 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Χαιρετίζουμε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άνδρου για την διάνοιξη του δρόμου του Άνω Πιτροφού που θα μπορούσε να προχωρήσει άμεσα αν εγκριθεί , χρηματοδοτηθεί και ανατεθεί η συνοδευτική Τεχνική Μελέτη του έργου.   

Το δίκαιο και εύλογο αίτημα των πολιτών της κοινότητας  Πιτροφού του Δήμου Άνδρου για την αναγκαιότητα διάνοιξης του δρόμου, μπορεί πλέον  να εξυπηρετηθεί με ελάχιστα   κονδύλια και να ολοκληρωθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή της Άνδρου που θα διευκολύνει τους κατοίκους και τους πιθανούς επισκέπτες της,αλλά παράλληλα θα λειτουργήσει και για την πυροπροστασία της ευρύτερης περιοχής.

Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω να εξετάσετε την άμεση ένταξη του έργου της Τεχνικής Μελέτης του παραπάνω δρόμου και στην συνέχεια τη διαδικασία ανάθεσης για την διάνοιξή του, θεωρώντας ότι υπάρχουν επαρκή χρηματοδοτικά εργαλεία του Υπουργείου  Εσωτερικών (π.χ Πρόγραμμα Τρίτσης) τα οποία θα διευκόλυναν την υλοποίησή του.  

Θέλοντας για μια ακόμα φορά  να συνδράμουμε στο αίτημα των κατοίκων,  είμαστε και πάλι  στη διάθεση σας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πρακτικό αποτέλεσμα προς όφελος των  πολιτών της Άνδρου.     

Με εκτίμηση

Ο Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Νίκος Συρμαλένιος        

Αθήνα    1/2/2022

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.