“Κεραυνός εν αιθρία” η ξαφνική απώλεια του Λούη Γαλανού σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2022. Τί να πει κανείς μπροστά στην τραγωδία; Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Λούη “έφυγες νωρίς”.

Το ακόλουθο βιογραφικό είναι από την υποψηφιότητα του στις περασμένες εκλογές της Λέσχης Ανδρίων

"Έφυγε" ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΑΛΑΝΟΣ

 

 

Ο Λεωνίδας γεννήθηκε το 1971, απόφοιτος του Εμπειρίκειου Λυκείου Άνδρου, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Άνδρο από τον Μαρτιο του 1996, διατηρώντας δικό του λογιστικό γραφείο στη Χώρα. Ήταν πρόεδρος του «Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαριάς – Κουμανής».

 

 

Ψήφισμα Λέσχης Ανδρίων για την εκδημία του Λεωνίδα Γαλανού
 

Νωρίτερα σήμερα , 09 Φεβρουαρίου 2022, πληροφορηθήκαμε ότι ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΑΛΑΝΟΣ, ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ, απεβίωσε. Μας είναι πολύ δύσκολο να εκφραστούμε για το αντίκτυπο της απώλειάς του. Ο Λεωνίδας ήταν ένας νέος άνθρωπος, φίλος, έχοντας καρδιά που ενέπνεε εμπιστοσύνη και σταθερότητα.

Ο Λεωνίδας γεννήθηκε το 1971, απόφοιτος του Εμπειρίκειου Λυκείου Άνδρου, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική.
Δραστηριοποιούνταν  επαγγελματικά στην Άνδρο από τον Μάρτιο του 1996, διατηρώντας δικό του λογιστικό γραφείο στη Χώρα. Ο Λεωνίδας έχει υπηρετήσει την κοινωνία της Άνδρου από πολλές θέσεις και συλλόγους και ως ενεργός πολίτης αλλά και με την επαγγελματική του ιδιότητα ως πυλώνας σωστής και ορθολογιστικής διαχείρισης. Για αρκετά χρόνια υπηρετούσε την Λέσχη Ανδρίων ως λογιστής του  ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Φ. Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΑ και με τις τελευταίες εκλογές ανέλαβε ταμίας της ”ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ” σε μία σημαντική περίοδο για την αναβάθμισή της με πολλά όνειρα και ιδέες για την εξέλιξη και την βιωσιμότητα της.

Το Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων συγκλήθηκε εκτάκτως για την έκδοση απόφασης για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη.
 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:
 

  1. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.
    2. Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στον «Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων» στη μνήμη του.
    3. Να κυματίσει μεσίστια η σημαία της «Λέσχης Ανδρίων».
    4. Να παραστεί η διοίκηση της  «Λέσχης Ανδρίων» στην κηδεία    του.
    5. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της «Λέσχης Ανδρίων» και να κοινοποιηθεί στα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

    Αιωνία του η μνήμη!!!

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ
Άνδρος, 09 Φεβρουαρίου 2022

Δημήτριος Κοκκίνης                                       Βιργινία Δούκισσα
Πρόεδρος «Λέσχης Ανδρίων»                        Γραμματέας «Λέσχης Ανδρίων»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.