Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Άνδρου, σας υπενθυμίζουμε την διαδικτυακή εκδήλωση-παρουσίαση, της “Ανδριώτικης Βεγγέρας” που οργανώνει η Ένωσις Ανδρίων την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στις 18.00, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom .

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, τον Ιανουάριο του 2022, η Άνδρος για πρώτη φορά εγγράφεται στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας, σύμφωνα με τη σχετική σύμβαση που έχει υπογραφεί με την UNESCO, για μια διαδεδομένη κοινωνική τελετουργία, την “Ανδριώτικη Βεγγέρα”.

Την παρουσίαση του όλου εγχειρήματος θα κάνει ο Σπύρος Τσαούσης, Συντονιστής της Πρωτοβουλίας και Συντάκτης του Δελτίου Στοιχείου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στην συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να μοιραστούμε εμπειρίες και αναμνήσεις από βεγγέρες που ζήσαμε. Σας περιμένουμε!

Ακολουθούν τα στοιχεία σύνδεσης στο Zoom:

Topic: ΕΝΩΣΙΣ ΑΝΔΡΙΩΝ’s Zoom Meeting

Time: Feb 27, 2022 17:30 Athens

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/86423369841?pwd=YmhNK3VFdHMyVjc1YlZ3S00wd2dQUT09

Meeting ID: 864 2336 9841

Passcode: 892981

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.