Είναι νεαρό κορίτσι, είναι σεμνή, είναι αθλήτρια, με στόχους και όνειρα, με καθαρό βλέμμα. Είναι Ανδριώτισσα. Με προσήλωση σε ό,τι κάνει. Καλή επιτυχία και στη νέα χρονιά που ξεκίνησε με το δεξί για την Κατερίνα Παπαχρήστου.

Με φόρα και τη νέα χρονιά η Κ. Παπαχρήστου

Αρκεί κανείς να δει τα τελευταία ματς:

Με Ηρακλή (16 πόντοι,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 block). Με Νεάπολη (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα). Με Αριστοτέλη Σταυρού (14 πόντοι, 25 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 3 block, 1 ασίστ). Με Θερμαϊκό Θέρμης (8 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 5 block).

Η πορεία της τα τελευταία χρόνια που είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, μόνο θετικό πρόσημο έχει. Η μαχητικότητα  και ο χαρακτήρας της την έχουν κατατάξει στις πλέον καλύτερες παίκτριες και όχι άδικα.

Συνέχισε έτσι Κατερίνα να μας κάνεις περήφανους.

Με φόρα και τη νέα χρονιά η Κ. Παπαχρήστου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.