Ενα κορίτσι που διακρίνεται στο μπάσκετ, με ήθος κι υπερηφάνεια. Υπερήφανοι και εμείς ως Ανδριώτες για την Κατερίνα Παπαχρήστου.

Υπερήφανοι για την Κατερίνα Παπαχρήστου

“Άλλη μια καλή χρονιά διανύει στον Άρη η Ανδριωτισα μπασκετμπολίστρια Παπαχρήστου Κατερίνα.

Υπερήφανοι για την Κατερίνα Παπαχρήστου

Η Κατερίνα άλλαξε κατηγορία φέτος και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα τον νεανίδων Θεσσαλονίκης στο οποίο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, αρκεί να σημειωθεί ότι στους δύο τελευταίους αγώνες με Θερμαϊκό Θέρμης και Αναγέννηση Νέου Ρυσίου πέτυχε νταμπλ νταμπλ με 16 πόντους,10 ριμπάουντ και 17 πόντους,14 ριμπάουντ αντίστοιχα.

Υπερήφανοι για την Κατερίνα Παπαχρήστου

Επίσης εκτός το πρωτάθλημα νεανίδων, αξίζει να σημειωθεί ότι ο coach Συρόπουλος την συμπεριλαμβάνει αρκετές φορές στην αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία γυναικών, δίνοντας της κάποια λεπτά συμμετοχής, παρόλο του νεαρού της ηλικίας (16 χρονών).

Υπερήφανοι για την Κατερίνα Παπαχρήστου

Ενα τέτοιο ματς ήταν με την Ελευθερία Μοσχάτου, στην τρίτη φάση κυπέλλου Ελλάδος, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Έτσι λοιπόν η αθλήτρια μας Παπαχρήστου Κατερίνα είναι η νεαρότερη Ανδριωτισα, που έχει συμμετάσχει σε αγώνες Α2 Εθνικής κατηγορίας, και στον δεύτερο τη τάξει θεσμό στην Ελλάδα κυπέλλου Ελλάδος γυναικών”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.