ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΤΗΣ 30-3-22

 Κάθε Κατεργάρης στον Πάγκο του

Η Σύμπραξη «Λοτσάρης – Γιαννίσης – Μπάλλας», ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, της Πρώτης Καταγγελίας της 14-9-21 (Έχουν Περάσει Πάνω από ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ) και της Τρίτης Καταγγελίας της 28-2-22 (Έχουν Περάσει ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ). Ακόμα Περιμένουμε ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στην Συστημένη Επιστολή της 11-12-20 (Έχουν Περάσει ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ) Αυτή είναι η Τακτική της Δημοτικής Αρχής Άνδρου!!!  

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ με Επιστολή ο Νέος Ιδιοκτήτης στην Αρχή του Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια» όπως είχε γίνει με τους άλλους ιδιοκτήτες της Επιστολής του Δήμου Άνδρου με Α.Π. 5099/14-5-21. Ζητήθηκε από τον Δήμο να γίνει Ενημέρωση ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ!!!

Δεν Έχει ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άνδρου, Για ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ της Διάνοιξης του Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια» στο Συνετί Άνδρου. Ο εν λόγω ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Έχει ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (63288/2355/6-7-2015, η οποία Έχει ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Από το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου με Αριθ. Αποφ. 249/2015 και ΑΔΑ: 7Η9ΩΩΨΙ-Γ1Φ στις 6-11-2015!!!

Δεν Έχει ΕΝΤΑΧΘΕΙ η Εκτέλεση του Έργου της Διάνοιξης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «Αντρέα – Φιρόγια» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπως Έχει Γίνει με τα Αντίστοιχα Έργα Αγροτικής Οδοποιίας των χωριών Γαυρίου και Κορθίου ύψους 1,2 εκατ. Ευρώ. Ούτε Έχουν ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ οι Μελέτες που Απομένουν για την Εκτέλεση του Παραπάνω Έργου, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ και την ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ του χωριού Συνετί. Από τον Δήμο Άνδρου γίνεται ΜΟΝΟ Επίκληση Οικονομικής Αδυναμίας για την Εκτέλεση του Έργου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ επί του Θέματος, Όπως Έγινε με την Πρώτη Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Άνδρου έτους 2022 με Αριθ. Πρωτ. 1771/25-2-22 (ΑΔΑ: 97ΓΤΩΨΙ-Β5Χ)!!!

Επισημαίνεται ότι στα Δύο Απαντητικά Έγγραφα του Δήμου Άνδρου προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας (6547/15-6-21) και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου (7088/28-6-21), καθώς και στο Ενημερωτικό Έγγραφο του Δήμου Άνδρου προς τους Ιδιοκτήτες των Αγροτεμαχίων (Α.Π. 5099/14-5-21), ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ότι ο Δρόμος «Αντρέα – Φιρόγια», ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ, Έχει Περιβαλλοντική Αδειοδότηση με Απόφαση 63288/2355/6-7-2015 της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με Θέμα «Υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις του Έργου Διάνοιξης Δρόμου στην περιοχή του Κάτω Τμήματος του Οικισμού Συνετίου του Δήμου Άνδρου (ΑΔΑ: ΨΖΙΟ7ΛΞ-ΘΟΘ)». Επιπλέον των παραπάνω Αναφερθέντων, η Διαδρομή του Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια» ΤΕΜΝΕΙ σε ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ τον Κοινοτικό Δρόμο «Αγ. Νικόλαος – Νεάπολη» του χωριού Συνετί. Κάθε Προσπάθεια ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ από Κάποιους ο εν λόγω Δρόμος από ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ «ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ»!!

Επιπρόσθετα Επισημαίνεται ότι η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κυκλάδων (ΔΙ.ΠΥ.Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ), ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Δήμο Άνδρου την Δημιουργία Δρόμου Πυρασφάλειας και την Τοποθέτηση Πυροσβεστικών Κρουνών στο χωριό Συνετί Άνδρου. Τα εν λόγω Έγγραφα της ΔΙ.ΠΥ.Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ με αριθ. πρωτ. 1611/Φ701.1/1-9-20, 1571/Φ701.1/1-9-20 και 2205/Φ701.1/8-10-20, Έχουν Δημοσιοποιηθεί προς Ενημέρωση Όλων (Ειδικά της Διεύθυνσης Δασών Κυκλάδων), στις Καταγγελίες 14-9-21 και 28-2-22 Επιπλέον Έχουν Αναρτηθεί και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!!

Συγκεκριμένος Ιδιοκτήτης Αγροτεμαχίου ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ στην Διάνοιξη του εν λόγω Δρόμου, Εδώ και Πολύ Καιρό Όπου Βρεθεί και Σταθεί «ΜΑΣ ΖΗΤΑ» Να Βάλουμε το Χέρι στην Τσέπη. Την «ΙΔΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ» Έχουν Διατυπώσει σε Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, Τέσσερεις φορές το 2021 «Οι Στρατευμένοι Σχολιαστές» του εν λόγω Ιδιοκτήτη και Δύο Φορές το 2022 «Ο Εκπρόσωπος» του Συγκεκριμένου Ιδιοκτήτη. ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ» Κάνουμε Γνωστό σε Όλους ότι Είμαστε Οριζόντια και Κάθετα ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ. ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!!!

Ήλθε η ΩΡΑ των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ που ΠΡΕΠΕΙ Να ΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ή Άλλη Αρχή (Υπουργείο ή Ανεξάρτητη Αρχή) του Ελληνικού Κράτους!!!

Σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ Αρχίζει η Αντιπυρική Περίοδος. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Να Μην Επαναληφθούν οι Εφιαλτικές Στιγμές της Πυρκαγιάς του Αυγούστου 2020. ΕΑΝ ΤΟ 2022, ΣΥΜΒΟΥΝ Παρόμοια Γεγονότα με το 2020 και ΠΡΟΞΕΝΗΘΟΥΝ Καταστροφές – φθορές στις Περιουσίες μας, ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ «ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ»!!!

Η Στάμνα της «Υπομονής» Ξεχείλισε και Πολύ Σύντομα «ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ».   

Αντιναύαρχος ε.α. Ν. Καλλιβρούσης Π.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.