Γιατί δεν προχωρεί ο δρόμος Πυρασφάλειας «Αντρέα – Φιρόγια» στο Συνετί; Με μια ακόμη ανακοίνωση τύπου ο Αντιναυαρχος ε.α. Ν. Καλλιβρούσης Π.Ν. κάνει μια ακόμη προσπάθεια να κινήσει κάποιες διαδικασίες ελπίζοντας σε ευήκοα ώτα.  “Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία” λένε…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ 29/11/21

 Στον Κοινοτικό Δρόμο από την περιοχή «Μαρίνες» μέχρι την «Νεάπολη» του χωριού Συνετί Άνδρου και συγκεκριμένα κοντά στην αρχή και στο τέλος της διαδρομής του, καθώς και στην διαδρομή του Οχετού Άρδευσης των χωραφιών του Συνετί κοντά στο τέλος αυτού, Yπάρχουν ΖΗΜΙΕΣ οι οποίες Δυσκολεύουν και Εμποδίζουν την Διέλευση!!!

  • Οι κατά καιρούς Παρεμβάσεις των Δήμων Κορθίου και Άνδρου, για να Επισκευαστούν οι ΖΗΜΙΕΣ που έχουν Δημιουργηθεί στον παραπάνω Κοινοτικό Δρόμο και στην Διαδρομή του Οχετού, Ήταν μόνο Κούφια Λόγια και Υποσχέσεις για Εκτόνωση των Αντιδράσεων των Κατοίκων του χωριού Συνετί!!!
  • Η Χάραξη του Δρόμου Πυρασφάλειας «Αντρέα – Φιρόγια» του χωριού Συνετί Άνδρου, περνάει από τα Αγροκτήματα που έχουν Δημιουργήσει τις εν λόγω ΖΗΜΙΕΣ και Μάλιστα Ακριβώς Επάνω ή Πλησίον από Αυτές, με αποτέλεσμα η κατασκευή του Δρόμου Πυροπροστασίας του χωριού, εκτός των άλλων Ευεργετικών Αποτελεσμάτων Θα Αποκαταστήσει και τις Υφιστάμενες ΖΗΜΙΕΣ!!!
  • Από την Επεξεργασία της Καταμέτρησης των Υπευθύνων Δηλώσεων για την Διάνοιξη του Δρόμου Πυρασφάλειας, που έχουν Κατατεθεί και Έλαβαν αριθμό πρωτοκόλλου από την Γραμματεία του Δήμου Άνδρου ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΤΙ:
  • Η Συντριπτική πλειοψηφία, Είναι ΥΠΕΡ της Διάνοιξης (Δεκατρία Άτομα).
  • Τρία Άτομα, Είναι ΚΑΤΑ.
  • Τέσσερα Άτομα, Δεν έχουν αποφασίσει εάν θα Απαντήσουν ή τι θα Απαντήσουν, εκ των οποίων το Ένα Άτομο Είναι Μόνιμος Κάτοικος Εξωτερικού (Αμερική)!!!
  • Γιατί η «Τριανδρία» που Διοικεί τον Δήμο Άνδρου, Δεν Εντάσσει το Έργο του Δρόμου Πυρασφάλειας «Αντρέα – Φιρόγια» του χωριού Συνετί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπως έχει κάνει με τα έργα αγροτικής οδοποιίας στις περιοχές της Υδρούσας και του Κορθίου, αξίας 1,2 Εκατομμυρίων Ευρώ (Δελτίο Τύπου Δήμου 11/8/21 και 30/10/21);;;
  • Το κόστος του Δρόμου Πυροπροστασίας Συνετί σύμφωνα με το έγγραφο του Δήμου Άνδρου Α.Π. 13869/28-6-21 ανέρχεται στο ποσό των 358.327,74 Ευρώ. Το εν λόγω έγγραφο δημοσιεύεται στο τέλος του κειμένου!!!
  • Οι Ενδιαφερόμενοι για την Διάνοιξη του Δρόμου Πυρασφάλειας στο Συνετί για 28 ολόκληρα χρόνια, παρά την «Αναποφασιστικότητα», «Αναβλητικότητα» και την «Στασιμότητα» που Έδειξαν οι Δημοτικές Αρχές της Άνδρου από το 1993 μέχρι σήμερα, Επέδειξαν Αξιοζήλευτη Υπομονή, Ανοχή, Ανεκτικότητα και Επιμονή!!!
  • Η «Αμέλεια», η «Προκλητική και Επιλεκτική Απραξία», οι «Παραλήψεις» και η «Αλαζονεία» που Επέδειξε η Τωρινή Δημοτική Αρχή της Άνδρου, Δεν «Κούρασαν» τους Ενδιαφερόμενους, Αλλά Αντιθέτως τους Έκαναν πιο Δυνατούς να Συνεχίσουν να Ενεργούν με Επιμονή, Σύνεση και Μεθοδικότητα, Αποφεύγοντας Εκδηλώσεις Οργής και Θυμού, παρά την Απογοήτευση και Εκμετάλλευση που Αισθάνονται!!!
  • Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Άνδρου έτους 2022 που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου στις 23/11/21 (ΑΔΑ: ΩΓΤΨΩΨΙ-8ΓΟ), Δεν Έχει για Άλλη Μια Φορά Ακόμα Συμπεριληφθεί το Έργο της Διάνοιξης του Δρόμου Πυρασφάλειας!!! Το μόνο έργο που έχει Προβλεφθεί για το Συνετί είναι στον ΚΑΕ30.7323.001 5.000 ευρώ !!!
  • Γιατί η Δημοτική Αρχή της Άνδρου Κρατά αυτή την Εκδικητική Συμπεριφορά Απέναντι, σε ένα Ολόκληρο Χωριό;;;
  • Πότε Επιτέλους θα Ωριμάσει αυτό το Ζωτικό Έργο της Πυροπροστασίας του Χωριού;;;
  • Η Δημοτική Αρχή της Άνδρου Διδάχτηκε κάτι από την πυρκαγιά του Αυγούστου 2020;;;
  • Πρέπει να Θρηνήσουμε Θύματα για να «ΠΙΑΣΕΙ ΡΥΘΜΟ» η Δημοτική Αρχή της Άνδρου για να δρομολογήσει τις υπολειπόμενες μελέτες Ωρίμανσης και Ένταξης Χρηματοδότησης του εν λόγω Έργου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»!!!
  • Για τις Αξιόποινες Πράξεις της «Παράλειψης» (Άρθρο 15), του «Δόλου» (Άρθρο 27) και της «Αμέλειας» (Άρθρο 28) προβλέπονται ποινές από τον Ποινικό Κώδικα (4619/12) Σε Όσους Γίνουν Υπαίτιοι Δημιουργίας Καταστροφών σε Υποδομές Κοινής Ωφέλειας και σε Ξένα Πράγματα, Είτε αυτές γίνουν Ενσυνείδητα, Είτε Ασυνείδητα, Είτε Τυχαία ή και από Ενδεχόμενο Δόλο!!!
  • Το Αύγουστο του 2020 Είχαμε «Άγιο». Εφέτος την Γλυτώσαμε!!! Στο Μέλλον;;;
  • «Κάθε Μέρα Δεν Είναι τ’ Αϊ-Γιαννιού, Ούτε της Αναλήψεως Ολοένα» Ελληνική Λαϊκή Παροιμία!!!

Ν.Κ.

Το έγραφο επικοινωνίας με τον Δήμο ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.