Χθες Σάββατο 16.4.2022, κατά τις μεσημβρινές ώρες, η Λιμενική Αρχή Άνδρου ενημερώθηκε από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος για την ανάγκη άμεσης μεταφοράς 59χρονου ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου λόγω επείγοντος προβλήματος υγείας.

Άμεσα κινητοποιήθηκε το πλήρωμα του ΠΛΣ-115 το οποίο αφού παρέλαβε τον ασθενή από το λιμάνι του Γαυρίου, απέπλευσε για Σύρο στις 16:00.

Το Ε.Κ.Α.Β., το Λιμεναρχείο Άνδρου και τα πληρώματά του, για ακόμη μια φορά κοντά στους κατοίκους του νησιού μας, έτοιμα να συνεισφέρουν στην υγειονομική του υποστήριξη όποτε δύναται και απαιτείται, ακόμη και κατά τις γιορτινές τρέχουσες ημέρες! Περαστικά στον συντοπίτη μας, και υγεία σε όλους εκείνους, που χωρίς ωράρια εργασίας παραμένουν πάντα δίπλα στους πολίτες, κοντά στους ανθρώπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.