Εάν η “καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά” κατά την παραδοσιακή λαϊκή ρήση, στις μέρες μας είναι κάτι περισσότερο. Είναι πολιτισμός και με την κλιματική αλλαγή να “δείχνει τα δόντια της”, είναι πλέον αναγκαιότητα επιβίωσης. 
Ελάτε να καθαρίσουμε παρέα την υπέροχη παραλία του Ατενίου!

“Ο οργανισμός Εναλεία σε συνεργασία με τα εγχειρήματα “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος” και  Andros Routes (ΑΜΚΕ “Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου”) και τον Δήμο Άνδρου, στα πλαίσια της δράσης Mediterranean Clean Up, καλεί εθελοντές για δράσεις καθαρισμού σε παραλίες του νησιού που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες στο νησί σε συνεργασία με αλιείς της Άνδρου.”

Ελάτε να καθαρίσουμε παρέα την υπέροχη παραλία του Ατενίου!

Οι πρώτοι καθαρισμοί ξεκινάνε αυτό το Σαββατοκύριακο!

Σάββατο 14 Μαΐου – παραλία Ατένι Ώρα συνάντησης 10:30 στη μεγάλη παραλία Ατενίου.

Έχετε μαζί σας νερό και κολατσιό καθώς και το μαγιώ σας για μια ωραία βουτιά μιας που ο καιρός προβλέπεται εξαιρετικός!

Για δήλωση συμμετοχής για τον καθαρισμό του Σαββάτου αλλά και για τους επόμενους παρακαλώ καλέστε την Κατερίνα Πανταζή στο 6942653635.

Οι επόμενες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Ελάτε να καθαρίσουμε παρέα την υπέροχη παραλία του Ατενίου!

#staytuned

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.