Ο Δημήτρης Καρβέλης ταξιδεύει στην Άνδρο
Η φωτογραφία από το νησί μας είναι του Δ. Καρβέλη

Ο Δημήτρης Καρβέλης ταξιδεύει στην Άνδρο όπου θα περάσει το τριήμερό του προσκεκλημένος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Άνδρου. Ο δημοφιλής Έλληνας Youtuber το 2019 επιλέχτηκε από το κοινό της AthensVoice ως το καλύτερο ελληνικό insta travel account ενώ το 2021 βραβεύτηκε ως ένας από τους καλύτερους instagram travellers της Ευρώπης μετά από επιλογή της ευρωπαϊκής επιτροπής. Στο μεταξύ το κανάλι του στο YouTube βρίσκεται στη κορυφή με τα 4 καλύτερα ταξιδιωτικά κανάλια της χώρας μας.

 

Ο Δημήτρης Καρβέλης ταξιδεύει στην Άνδρο

Το δελτίο τύπου της Επιτροπής Τουρισμού

Μετά την επίσκεψη του βραβευμένου Αμερικανού blogger με εξειδίκευση στον τουρισμό ζευγαριών και νεόνυμφων και την προγραμματισμένης αποστολή δημοσιογράφων που συνεργάζονται με την κορυφαία Βρετανική εφημερίδα THE SUN, «την σκυτάλη παίρνει» ο βραβευμένος ταξιδιωτικός Youtuber, κ Δημήτρης Καρβέλης που αφίχθη την Παρασκευή και θα βρίσκεται στο νησί μέχρι τις 16 Μαΐου, μετά από πρόσκληση του Δήμου Άνδρου και της Επιτροπής Τουρισμού. Ο κύριος Καρβέλης θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες travel blogger και YouTuber και ξεχωρίζει για το πλούσιο ταξιδιωτικό περιεχόμενο στα κανάλια επικοινωνίας του. Με διάθεση να διανύσει δεκάδες χιλιόμετρα, ο έμπειρος Youtuber θα εξερευνήσει τιη φύση, τους γραφικούς οικισμούς και το εύρος δυνατοτήτων που προσφέρει ο προορισμός. Μάλιστα αξιοποίησε την ευκαιρία των ημερών ώστε να παρακολουθήσει και να αποθανατίσει την εντυπωσιακή έλευση και παρουσία των σκαφών του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδας (ΟΦΣΕ) με το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν. Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries Andros καθώς και τις τουριστικές επιχειρήσεις που στέκονται δίπλα στις διαρκείς προσπάθειες της Επιτροπής για την τουριστική προβολή του προορισμού και συμβάλλουν στην υλοποίηση στοχευμένων δράσεων, όπως την επίσκεψη του κ Καρβέλη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.