Τον διακριτικό τίτλο “Οι Βρετανοί γοητεύονται από την Άνδρο” έφερε το δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 12 Μαΐου 2022 η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου και ο πρόεδρός της κ. Μουστάκας. Το δελτίο τύπου αναφέρεται στην επίσκεψη  του Βρετανού δημοσιογράφου M. Tattersall και της συνεργάτιδάς του, και την φιλοξενία που απόλαυσαν με την συνδρομή του δικτύου επιχειρήσεων CTN Andros. “Δημόσια” και “ιδιωτική” συνεργασία με κοινό τόπο την Άνδρο και σημείο αναφοράς την προσπάθεια για το καλύτερο στο νησί. Στο ίδιο μήκος κύματος και το δελτίο τύπου του Δ.Σ. CTN Andros που εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου.

Ο "Ήλιος" έλαμψε στην Άνδρο για τους αναγνώστες της βρετανικής SUN
Photo: Elina Folerou

Το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Τουρισμού

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τον Μάιο οι δημοσιογραφικές επισκέψεις στην Άνδρο. Ο Δήμος Άνδρου με την Επιτροπή Τουρισμού υποδέχτηκαν στις 3 Μαΐου σημαντικό Βρετανό δημοσιογράφο με τη συνεργάτιδα του. Με τη στήριξη του δικτύου επιχειρήσεων CTN Andros η δημοσιογραφική ομάδα είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει κάθε πτυχή του προορισμού σε ένα πλήρες πολυήμερο πρόγραμμα που περιλάμβανε περιηγήσεις χωριά, μονοπάτια, εκκλησίες, ιστορικά μνημεία και εξοικείωση με εναλλακτικές δραστηριότητα και την τοπική κουζίνα.

Ο "Ήλιος" έλαμψε στην Άνδρο για τους αναγνώστες της βρετανικής SUN

Ενδεικτικό του γεγονός πως η Άνδρος «κέρδισε μία θέση» στην καρδιά των ταξιδιωτικών συντακτών είναι πως αποφασίστηκε η διεύρυνση της παραμονής τους στο νησί μία ημέρα παραπάνω, παρά την προγραμματισμένη αεροπορική αναχώρηση τους! Από το δημοσιογραφικό αυτό ταξίδι αναμένεται να δημοσιευθεί αφιέρωμα στη μεγαλύτερη Βρετανική εφημερίδα «The Sun» με πάνω από 1 εκατομμύρια φύλλα κυκλοφορίας και 30 εκατομμύρια επισκέπτες στο διαδίκτυο. Η «The Sun» θεωρείται ένα από τα πιο επιδραστικά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, ενώ τα ταξιδιωτικά άρθρα της επηρεάζουν τη διεθνή ταξιδιωτική βιομηχανία και διαμορφώνουν τις τουριστικές τάσεις. Στο αμέσως επόμενο διάστημα ακολουθούν νέα δημοσιογραφικά ταξίδια και άλλες στοχευμένες δράσεις προβολής του Δήμου Άνδρου.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries Andros καθώς και το δίκτυο CTN Andros με τις τουριστικές επιχειρήσεις- μέλη του για την πολύτιμη συμβολή τους στην οργάνωση και υλοποίηση της αξιόλογης αυτής δράσης.

Το δελτίο τύπου του CTN Andros

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε στα μέλη του CTN Andros, στους επιχειρηματίες του νησιού αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ ότι ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η επίσκεψη του Βρετανού δημοσιογράφου Malcolm Tattersall της εφημερίδας “The Sun”.

Ο "Ήλιος" έλαμψε στην Άνδρο για τους αναγνώστες της βρετανικής SUNΤο τουριστικό δίκτυο CTN Andros , σε συνεργασία με τον Νίκο Μουστάκα Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής του Δήμου μας διοργάνωσε με επιτυχία ένα ακόμα ταξίδι γνωριμίας -FAM trip- του Βρετανού δημοσιογράφου Malcolm Tattersall της εφημερίδας “The Sun” και της συνόδου του .Τα μέλη μας επιχειρηματίες του νησιού μας βοήθησαν και η επίσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία όπως μας μετέφεραν με χαρά οι επισκέπτες μας. Oι καλεσμένοι μας επισκέφτηκαν  και ξεναγήθηκαν σε σημεία ενδιαφέροντος, όπως Χώρα, Μπατσί και Κόρθι, στις Μένητες αλλά και στην Πυθάρα στα Αποίκια αλλά και σε πολλά άλλα . Μαγεύτηκαν από την ομορφιά του νησιού μας ειδικά την περίοδο της άνοιξης .

Θα ακολουθήσει άρθρο που θα αναφερθεί με λεπτομέρειες στο ταξίδι τους αυτό καταγράφοντας τις εμπειρίες που είχαμε την χαρά να τους μεταφέρουμε χάρη στην θερμή φιλοξενία των μελών του τουριστικού δικτύου μας  CTN Andros.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να επισημάνουμε τα μέλη μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη: Καταλύματα: Armonia Resort Andros, Karanasos Hotel Εστιατόρια – ζαχαροπλαστεία: Ενδοχώρα, Sea Satin Nino, Ότι Καλό, Σταμάτης Tavern , Fresco juice and salad bar , Zairis ζαχαροπλαστείο Ξεναγήσεις: Explore Andros, Rent A Car Avance Rent A Car Andros

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.