Οι καθαρισμοί στις παραλίες συνεχίζονται αυτή τη Δευτέρα στη Βόρη, είναι μια όμορφη δράση που καλό είναι, όσοι μπορούμε, να την υποστηρίξουμε. Εξάλλου μια βουτιά στη Βόρη είναι πάντα επιθυμητή!

Συνεχίζουμε δυναμικά με τον 3ο καθαρισμό στην παραλία Βόρη!
Την περασμένη Τετάρτη ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος καθαρισμός της παραλίας του Ατενίου από τον οργανισμό Εναλεία, τα εγχειρήματα “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος” και Andros Routes (ΑΜΚΕ “Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου”) και τον Δήμο Άνδρου, στα πλαίσια της δράσης Mediterranean Clean Up! Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε τους εθελοντές, τον κ. Γιάννη Ζώταλη με το καΐκι του και το Δήμο Άνδρου για την μεταφορά των πλαστικών απορριμμάτων που συλλέχθηκαν.

Σας καλούμε στον τρίτο καθαρισμό μας στην παραλία Βόρη την ερχόμενη Δευτέρα!

10:30 Δευτέρα 23 Μαΐου – Παραλία Βόρη
Έχετε μαζί σας νερό και κολατσιό καθώς και το μαγιώ σας για μια ωραία βουτιά μιας που ο καιρός προβλέπεται εξαιρετικός!

Για δήλωση συμμετοχής για τον καθαρισμό της Δευτέρας αλλά και για τους επόμενους παρακαλώ στείλετε email στο info@androsroutes.gr ή καλέστε την Κατερίνα Πανταζή στο 6942653635. Οι επόμενες ημερομηνίεςθα ανακοινωθούν σύντομα.

#staytuned
#Enaleia
#CleanGreenAndros
#AndrosRoutes

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.