Κατερίνα Παπαχρήστου: Επιτυχίες και ελαφρύς τραυματισμός για την παίκτρια του ΑΡΗΜε δύο μεγάλες επιτυχίες και έναν τραυματισμό έκλεισε η χρονιά για την Κατερίνα Παπαχρήστου, την Ανδριώτισα παίκτρια του basket με την ομάδα του ΑΡΗ.

Κατερίνα Παπαχρήστου: Επιτυχίες και ελαφρύς τραυματισμός για την παίκτρια του ΑΡΗ

Μια άκρως επιτυχημένη χρόνια έκλεισε για την Ανδριωτισα παίκτρια του Άρη η οποία με την ομάδα των νεανίδων κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς επισης και την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με τα εκπαιδευτήρια Φρυγανιωτη.

 

 

 

Επίσης είχε συμμετοχή σε όλους τους αγώνες την γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη στην Α2 που μετά από μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά κατέκτησε την δεύτερη θέση και για έναν βαθμό δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Κατερίνα Παπαχρήστου: Επιτυχίες και ελαφρύς τραυματισμός για την παίκτρια του ΑΡΗ

Η χρονιά έκλεισε με έναν όχι τόσο σοβαρό τραυματισμό (ράγισμα ποδιού στο πέμπτο μετατάρσιο) αλλά κρατάμε τις όμορφες στιγμές και ευχόμαστε στην δική μας Κατερίνα Παπαχρήστου να γυρίσει δυνατή και υγιής στα γήπεδα.

Κατερίνα Παπαχρήστου: Επιτυχίες και ελαφρύς τραυματισμός για την παίκτρια του ΑΡΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.