Σαμποτάζ στο νερό του Πιτροφού κατεγγέλει ο δήμαρχος Άνδρου

Σαμποτάζ στο νερό του Πιτροφού καταγγέλει ο δήμαρχος Άνδρου με έκτακτη ανακοίνωσή του το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιουνίου, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον παντός υπευθύνου.

Η έκτακτη ανακοίνωση του Δ.Α.

Σε δολιοφθορά του δίκτυου ύδρευσης του νησιού μας προχώρησαν άγνωστοι τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα έκλεισαν κεντρική βάνα νερού στην περιοχή του Πιτροφού, με συνέπεια να αδειάσει η δεξαμενή και να μείνει χωρίς νερό τμήμα του Πιτροφού και η περιοχή Σταυροπέδας.

Τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα κάνουν κακό στο νησί μας, ταλαιπωρούν μόνιμους κάτοικους και επισκέπτες. Καλώ όλους τους συνεργάτες του Δήμου και όλους τους κατοίκους να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση και να ενημερώνουν τις αρχές για οτιδήποτε ύποπτο αντιληφθούν. 

Ενημερώνω δε ότι θα καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ζητήσω από την αστυνομικές αρχές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σταματήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα. Το νησί αφήνει πίσω του το χθες και μαζί όσους με τέτοιες μεθόδους πιστεύουν ότι μπορούν να εκβιάζουν να φοβίζουν και να κάνουν την κοινωνία να αγανακτεί.  Εμείς μαζί με όλους τους κατοίκους προχωράμε μπροστά εκσυγχρονίζοντας το νησί και αφήνοντας στο χθες τέτοιες νοοτροπίες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟY ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.