Τροχαίο στην Παλαιόπολη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 80χρονης οδηγού το αυτοκίνητο της οποίας εξετράπη της πορείας του και ντελαπάρισε στην επαρχιακή οδό Άνδρου – Γαυρίου στο ύψος της Παλαιόπολης. Το ατύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι 26.7.2022. Η οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και είναι καλά στην υγεία της.

Τροχαίο στην Παλαιόπολη

Με την κίνηση να έχει αυξηθεί αισθητά καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση στο νησί. Οι προσπεράσεις και οι “βιασύνες”, τα όπως-όπως “παρκαρισμένα” αυτοκίνητα που δεν αφήνουν χώρο και εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών, οι κλειστές στροφές, οι λακκούβες του ασφαλτοτάπητα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου τα “ποτά και τα ξενύχτια” δεν είναι οι καλύτεροι οιωνοί για ασφαλή οδήγηση.

Προσοχή λοιπόν. Είναι το δεύτερο ντελαπάρισμα σε 15 μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.