"Ο Άγιος Νικόλαος" εκδράμει στην ΒΔ Άνδρο 3/9
Photo: Ανακοίνωσης Συλλόγου

Η ανακοίνωση του Συλλόγου των 4 χωριών (Υψηλού Στραπουργιές, Μεσαθούρι Λάμυρα) για την φθινοπωρινή εκδρομή στην Αγία, στον Άγιο Πέτρο και στον Φελλό, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου μας βάζει σιγά – σιγά στο κλίμα του φθινοπώρου. Όσοι βρίσκεστε εν Άνδρω σπεύσατε.

Η πρόσκληση

Ενημερώνουμε τα αγαπητά μας μέλη και τους φίλους ότι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου  2022, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στη βορειοδυτική Άνδρο. Συγκεκριμένα θα επισκεφθούμε για προσκύνημα την Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής,  θα ξεναγηθούμε στον Πύργο του Αγίου Πέτρου και προς το μεσημεράκι θα κολυμπήσουμε ( προαιρετικά) στα καθαρά νερά του Φελλού ενώ θα γευματίσουμε στην οικογενειακή ταβέρνα “Το Στέκι του Ανδρέα “. Το απόγευμα όλοι μαζί  παρέα θα το περάσουμε στο Μπατσί απολαμβάνοντας το καφεδάκι μας ή το γλυκό μας.

Η μετακίνησή μας θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο με αναχώρηση από τη Χώρα ( Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου) ώρα  09:00′ και κατεύθυνση προς τα χωριά μας( Υψηλού,  Στραπουργιές…).

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ/ άτομο. 

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στα τηλέφωνα : 6973 625 468 Μάρω Δανιόλου και 6979 647973 Ντέπη Μανσόλα. 

Σας περιμένουμε με αγάπη και χαρά στην παρέα μας!

                                                 Με ιδιαίτερη εκτίμηση 

                                                 Εκ μέρους του Δ.Σ 

                     Η Πρόεδρος                       Η Γεν. Γραμματέας 

                    Μάρω Δανιόλου                Αντωνία Τούντα 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.