Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου

Με μεγάλη επιτυχία για τους συνέδρους αλλά και ενθουσιασμό για την διοργάνωση έληξαν οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου για το οξειδωτικό στρες στην Ιατρική και Βιολογία του Δέρματος χθες Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου με την εσήγηση του N. Κωνσταντάρα για τον Θεόφιλο Καΐρη-μια ομιλία προς τιμής του νησιού και των συμμετεχόντων από τις χώρες του εξωτερικού (υβριδικά) σε αυτό.

Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου
Ο νεαρός Ράλλης και η νεαρά Κοραχάη – άξιοι συνεχιστές της διοργάνωσης!
Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου
Μ. Ράλλης Δ. Λάσκαρης

Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίουΧοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου

Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου
Και λιλιπούτειοι σύνεσροο

Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου Χοροί και τραγούδια στη λήξη του συνεδρίου

 

Το χρώμα στην λήξη του συνεδρίου έδωσε η χορευτική ομάδα του Γαυρίου, στο δείπνο που ακολούθησε τις εργασίες στην πλατεία Καΐρη αλλά και η τιμητική αναγνώριση στην “ψυχή” του συνεδρίου την δραστήρια Πόπη Κοραχάη που κινητοποίησε “γη και ουρανό” προκειμένου να συνδυάσει την άρτια διοργάνωση με την ανδριώτικη φιλοξενία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.