Μ. Αστράς: Το μισθωτήριο, το ρεύμα ή "η αλήθεια πρέπει να λέγεται ολόκληρη"

Η Δήλωση αίτηση του Μιχάλη Αστρά προς

το Δήμο Άνδρου ρίχνει νέο φως στην

υπόθεση του ΑΣΤΕΡΑΣ 92. 

 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΛΩΣΗ – ΑΙΤΗΣΗ

Μιχαήλ Αστρά του Ιωάννη, ως υπευθύνου λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΣΤΕΡΑΣ 92 web radio, κατοίκου Στραπουργιών Άνδρου.

Αξιότιμοι κύριοι, με την παρούσα και ανεξαρτήτως των επί ικανό χρόνο  παροχών μου προς το Δήμο Άνδρου, οι οποίες όλες έχουν παρασχεθεί αφιλοκερδώς, σας δηλώνω ότι προσφέρομαι να σας καταβάλω άμεσα και ως αποζημίωση χρήσης για την τελευταία πενταετία το ποσό των τριάντα (30) ευρώ μηνιαίως έναντι της χρήσης που κάνω στο χώρο κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου στο Παραπόρτι. Σημειώνω και εδώ ότι εγώ ήδη από το έτος 2015 έχω υποβάλει αίτημα προς το Δήμο Άνδρου, προκειμένου να συνταχθεί μισθωτήριο και να καταβάλω το συμφωνηθέν ποσό, πλην όμως αυτό δεν έγινε για τους γνωστούς λόγους. Συνεπώς δεν μπορεί να κατηγορούμαι ως «μπαταξής» σε βάρος του Δήμου.

Επίσης σας είναι γνωστό ότι το μισθωτήριο ζήτησα προκειμένου να βάλω ρολόϊ της ΔΕΗ στο όνομά μου, αφού χωρίς αυτό (το μισθωτήριο), δεν ήταν δυνατόν να έχω παροχή στο όνομά μου. Παρόλο λοιπόν που ούτε γι’ αυτό είμαι υπεύθυνος, σας ζητώ να καθορισθεί με την τοποθέτηση μετρητή η κατανάλωση ρεύματος που γίνεται από το σταθμό. Το ποσό που αναλογεί στην κατανάλωση αυτή επίσης προσφέρομαι να καταβάλω άμεσα προς το Δήμο

Τελειώνοντας θα παρακαλέσω, όπως η αλήθεια (τουλάχιστον από το Δήμο) και όσον αφορά τη λειτουργία και την προσφορά του ΑΣΤΕΡΑ όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, λέγεται ολόκληρη. Δεν με απασχολούν οι τρίτοι, αλλά τουλάχιστον από τον επίσημο Δήμο και εφόσον υπάρχει απαίτηση να τον σεβόμαστε σαν θεσμό (γιατί έτσι πρέπει), ζητώ να δημοσιοποιούνται όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση του ΑΣΤΕΡΑ. Η μισή αλήθεια δεν ήταν ποτέ χρήσιμη για κανέναν.

                                                                        Με εκτίμηση

Μ. Αστράς

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.