Για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματισθεί η σύγκληση του δια ζώσης Δημοτικού Συμβουλίου, η συνεδρίαση του οποίου θα γίνει στο κτήριο του ΕΠΑΛ.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι φωνές συμπαράστασης στο ραδιόφωνο του Asteras92 από συλλόγους και όχι μόνο…

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ “ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ”

 Ο Φιλοπρόοδος Ομιλος “Το Γαύριο”  εκφράζει την δυσαρέσκεια και την έντονη ανησυχία του με την  είδηση ότι ο ραδιοφωνικός ΑΣΤΕΡΑΣ 92 fm,  με την μεγάλη απήχηση στους πολίτες, για την πλούσια ενημέρωση και την προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων, κινδυνεύει να κλείσει. 

Τα Μέσα Ενημέρωσης αποτελούν έναν από τους πυλώνες της Δημοκρατίας, με την προϋπόθεση να υπάρχει  πλουραλισμός σε αυτά και να τηρούν την δημοσιογραφική δεοντολογία. ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΓΗΣΕΙ.

Η πληροφορία, η είδηση από έγκυρες πηγές ή διασταύρωση στοιχείων, ο σχολιασμός και η ανάλυση γεγονότων που απασχολούν την κοινωνία, συμβάλλουν στην ενημέρωση των πολιτών και έτσι  διαθέτουν τα «εργαλεία» να διαμορφώσουν θέση-άποψη. 

Ιδιαίτερα σε μικρές κοινωνίες όπως  η Άνδρος, η επιπλέον ενημέρωση και  προβολή των  θεμάτων του νησιού από τα τοπικά Μέσα, συντελούν στην επίτευξη αυτού του σκοπού.  

                         Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΓ

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΣΤΡΑΠΟΥΡΓΙΩΝ -ΛΑΜΥΡΩΝ-ΜΕΣΑΘΟΥΡΙΟΥ-ΥΨΗΛΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

“Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Στραπουργιών-Λαμύρων-Μεσαθουρίου-Υψηλού Άνδρου “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” με αφορμή το σοβαρό θέμα που ανέκυψε τις τελευταίες ημέρες ” περί ενδεχόμενης αποβολής του ραδιοφωνικού σταθμού AsterasRadio 92fm ” από το χώρο στον οποίο στεγάζεται μέχρι σήμερα,  δηλώνει απερίφραστα τη συμπαράστασή του στον ιδρυτή και ιδιοκτήτη του σταθμού,  κ. Μιχάλη Ιωάν. Αστρά,  από τις Στραπουργιές και ευελπιστεί ότι  ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης και το Δημοτικό Συμβούλιο θα προχωρήσουν στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για τη συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού στον ίδιο χώρο.

 Γιατί η δημοκρατική και ελεύθερη φωνή της Άνδρου πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα να ακούγεται σε όποιο μήκος και πλάτος της έκτασης του νησιού φθάνει η εμβέλεια του ραδιοφωνικού της σταθμού.  Γιατί οι  τούρκικοι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν έχουν θέση στο νησί μας.

 Γιατί ο AsterasRadio 92fm  εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί σοβαρά και υπεύθυνα ενημερώνοντας για θέματα πολιτιστικά,  κοινωνικά, ψυχαγωγικά…που αφορούν την Άνδρο και όχι μόνο, με καλεσμένους ανθρώπους ειδήμονες και προικισμένους με ήθος και αξιοπρέπεια. 

Γιατί όλοι οι σύλλογοι και τα σωματεία της Άνδρου οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Μιχάλη Αστρά για την εκφώνηση – δημοσίευση από το ραδιοφωνικό σταθμό του,  όλων των δρώμενων στο νησί,  ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Μία κίνηση που τον τιμά ιδιαίτερα ως άνθρωπο και επιπλέον Στραπουργιανός ων, ο Σύλλογός μας θα στηρίζει ηθικά πάντα αυτόν και το εγχείρημά του.

                                 Η Πρόεδρος  & τα Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου

Το επίμαχο Δημοτικό Συμβούλιο για όσους δεν το είδαν ή δεν έχουν καταλάβει ακόμη τί γίνεται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.