Καππαριά, Μένητες, Λειβάδια και το Τοπικό Συμβούλιο του Γαυρίου στηρίζουν τον Asteras 92

Εκδίδοντας ψηφίσματα και επιστολές οι σύλλογοι συνεχίζουν την προσπάθεια για την στήριξη του ραδιοφώνου της Άνδρου. 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΠΠΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ:

Σχετικά με το ανακύψαν τις τελευταίες ημέρες ζήτημα της στέγασης του ραδιοφωνικού σταθμού της Άνδρου “ΑSTERAS 92 FM”, το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευελπιστεί σύντομα να δοθεί η βέλτιστη λύση τόσο για τον Δήμο όσο και για τον σταθμό, με γνώμονα τις ανάγκες τον κατοίκων μας, καθότι η τοπική κοινωνία της Άνδρου κινδυνεύει να χάσει το μοναδικό της μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο παράλληλα συνδράμει ως χορηγός σε πλείστες εκδηλώσεις των τοπικών συλλόγων.
 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ “Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ”

Ο Σύλλογος Λειβαδίων ο “Άγιος Κωνσταντίνος” εκφράζει τη συμπαράσταση του στο ραδιοφωνικό σταθμό Αστέρα 92FΜ, ζητά να γίνει ότι είναι δυνατό για να λυθεί το θέμα που προέκυψε και παράλληλα να μη διαταραχθεί η λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Λοτσάρης έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει αποτελεσματικός. Ας γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες όπως πρέπει για να συνεχίσει ο σταθμός να εκπέμπει.

Αυτή είναι η επιθυμία της Ανδριώτικης κοινωνίας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Λειβαδίων

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΙΝΗΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ASTERAS 92 FM»

ΨΗΦΙΣΜΑ

Όπως γνωρίζουμε όλοι στο νησί μας λειτουργεί αρκετά χρόνια ένας και μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός ο «Asteras radio 92 fm».

Όλα αυτά τα χρόνια με υπευθυνότητα μας ενημερώνει, μας ψυχαγωγεί και προβάλει δωρεάν πάντα τις πολιτιστικές μας δραστηριότητες.

Τελευταία μάθαμε ότι κινδυνεύει να κλείσει για λόγους ,για τους οποίους δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να βρεθεί κάποια λύση  , ώστε να μην απομακρυνθεί από το δημοτικό χώρο όπου στεγάζεται και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία  και η προσφορά του στην μικρή μας κοινωνία.

Δυστυχώς διαφορετικά η μόνη μας επιλογή είναι η παρακολούθηση τούρκικων σταθμών.

                                                  Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ

Το τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου, διαφωνεί με το πιθανό κλείσιμο του ραδιοφωνικού σταθμού “asteras andros 92FM”,λόγω της απειλούμενης έξωσης του από τον χώρο-αποθήκη του Δήμου, όπου και στεγάζεται από το 2014.

Είναι ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός που ακούγεται και στην περιοχή του Γαυρίου,το τελευταίο διάστημα. Με καλή θέληση και συνεργασία, λύνονται όλα τα κτιριακά προβλήματα στέγασης του, που πιθανόν να υπάρχουν.  Τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης,είναι ένας από τους πυλώνες της δημοκρατίας σε μία χώρα, και αποτελούν την ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής μας κοινωνίας.

Θα πρέπει λοιπόν να παραχωρούμε χώρους αν υπάρχουν και να στηρίζουμε όσο μπορούμε  την ελεύθερη και ποιοτική δημοσιογραφική πολυφωνία. Οι πληροφορίες,σχολιασμοί για διάφορα θέματα (πολιτιστικά,κοινωνικά αθλητικά κ.λ.π.) και οι έγκυρες ειδήσεις με τις οποίες ενημερώνονται οι Ανδριώτες,από τον συγκεκριμμένο ραδιοφωνικό σταθμό ” astèras andros 92FM” επιβάλουν να βρεθεί λύση και έτσι να συνεχίσει να εκπέμπει, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος Γαυρίου Νικόλαος Χέλμης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.