Ο Σύνδεσμος Στενιωτών Άνδρου ζητά να “γίνουν προσπάθειες διατήρησης της απρόσκοπτης λειτουργίας του σταθμού

O Σύνδεσμος Στενιωτών Άνδρου για τον Astera Radio 92 fm

“Ο Σύνδεσμος Στενιωτών Άνδρου ύστερα από ενημέρωση του για την ενδεχόμενη μετακίνηση του ραδιοφωνικού σταθμού “Astera Radio 92 fm” από το χώρο που δραστηριοποιείται ως τώρα και ενδεχομένως την σταδιακή διακοπή λειτουργίας του, στηρίζει τον σταθμό που αποτελεί το μόνο ραδιοφωνικό μέσο που ψυχαγωγεί, ενημερώνει, προβάλλει τις δραστηριότητες των Συλλόγων και γενικά τις δραστηριότητες της κοινωνίας της Άνδρου εδώ και πολλά χρόνια..

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες διατήρησης της απρόσκοπτης λειτουργίας του σταθμού από τη διοίκηση της Δημοτικής Αρχής και από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να βρεθεί μία εποικοδομητική λύση για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του.

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Στενιωτών Άνδρου “

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.