Πεζοπορία την Κυριακή με το Andros Routes

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 πεζοπορούμε στην υπέροχη κυκλική διαδρομή Βιτάλι – Αμμόλοχος – Λειβάδεζα!!

Μία χορταστική και απαιτητική διαδρομή με έντονες υψομετρικές διαφορές, από την Ανατολική ακτογραμμή, τον υγρότοπο Και την υπέροχη παραλία του Βιταλίου στον ορεινό κατάφυτο Αμόλοχο (800 μ. υψόμετρο), περνώντας από την αγροτική Λιβάδεζα, κι επιστρέφοντας στην αφετηρία μέσα από την εύφορη κοιλάδα και τον οικισμό του Βιταλίου.

Οι υπέροχες θέες από τα ορεινά, η πανέμορφη παραλία, η κατάφυτη ρεματιά, το τοξωτό γεφύρι, ο νερόμυλος του Βιταλίου, οι γραφικοί αγροτικοί οικισμοί Αμολόχου Βιταλίου και Λιβάδεζας καθιστούν τη διαδρομή αυτή μια υπέροχη εξερεύνηση στη σημαντική ποικιλότητα τοπίων και οικοσυστημάτων, αλλά και τη μακραίωνη αγροτική παράδοση της Άνδρου.

  • Βαθμός δυσκολίας: μεσαία – δύσκολη, Απόσταση: περίπου 12 km

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και που και που μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή !

  • Κατά την διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:  Θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα μετά τη δήλωση συμμετοχής

ΏΡΑ: 09.00 το πρωί

ΛΗΞΗ : 14.00
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Απαραίτητη πλέον ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι Παρασκευή πρωί  στον σύνδεσμο https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/!

ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ
ΧΡΗΣΙΜΑ: κλαδευτήρι, χειροπρίονο, Γάντια

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes https://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.