Οι "Νέοι Ορίζοντες" το δελτίο τύπου και οι υδροκλέφτες!

Ο Δήμαρχος αντί να δώσει λύση, κατηγορεί τους κατοίκους ως υδροκλέπτες!

Με ένα εντυπωσιακού θράσους Δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος έσπευσε για μια ακόμη φορά να καλύψει την αδυναμία του να διοικήσει και να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα υδροδότησης που βιώνουν εδώ και πολλές ημέρες οι κάτοικοι της Μεσαριάς και του Αλαδινού.

Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τους κατοίκους ως υπαίτιους, που δεν έχουν νερό!

Όπως αναφέρει αυτολεξεί στο δελτίο:

 «…βρέθηκε μεγάλος αριθμός υδρομετρητών να μην λειτουργούν με αποτέλεσμα κάποιοι συμπολίτες μας να κάνουν υπερκατανάλωση, αφού οι χαλασμένοι υδρομετρητές τους επέτρεπαν την κατανάλωση χωρίς την ανάλογη πληρωμή των τελών προς τον Δήμο».

Ο Δήμαρχος σκοπίμως αποσιωπά την τεράστια καθυστέρηση και την κωλυσιεργία του στο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, το οποίο υπάρχει και του έχει γίνει γνωστό από τον Ιούλιο, εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου.
Ξεχνά να πει έστω μια συγνώμη για το γεγονός πως κάτοικοι μένουν για πολλές ημέρες χωρίς νερό, επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα και να πράξει ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο προκειμένου να δώσει λύση. Ενώ παράλληλα αποποιείται των ευθυνών του, ως συνηθίζει και ρίχνει με θράσος την ευθύνη στους κατοίκους, που ήδη υποφέρουν χωρίς νερό.

Αν ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ας σταματήσουν να εμπαίζουν και να κατηγορούν τους κατοίκους της Άνδρου.
Τα προβλήματα είναι ορατά και υπαρκτά. Δεν κρύβονται κάτω από το χαλί με κανένα Δελτίο Τύπου, που απλά ωραιοποιεί και κουκουλώνει την κατάσταση, ενώ συγχρόνως ρίχνει τις ευθύνες στις πλάτες των πολιτών, που υποφέρουν περιμένοντας μέρες να έρθει το νερό στις βρύσες τους.

Το θράσος όπως και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.