Η φθινοπωρινή όψη της Χώρας, ο δρόμος της Αγοράς κάποια βράδια του Οκτωβρίου 2022.

Η Χώρα είναι μια κούκλα με όλους τους καιρούς, όλες τις εποχές. Κάποια μαγαζιά εστίασης έχουν κλείσει, κάποια άλλα είναι ανοικτά και συγκεντρώνουν όλο τον κόσμο και πολλές γάτες! Αυτή η ησυχία φέρνει την γοητεία της Χώρας σε μια ισορροπία. Δεν γίνεται πάντα να είναι καλοκαίρι και να κάνουμε σουλάτσα πάνω – κάτω. Η κάθε εποχή έχει τη γοητεία της!

Η πλατεία Καΐρη Δευτέρα βράδυ με τα μαγαζιά κλειστά.

Ο Πλάτανος έχει καταληφθεί από επίμονους γάτιδες και γάτες που κοιτάζουν απαιτητικά στο στόμα τους θαμώνες, δεν τους ξεφεύγει από τα μάτια τους μπουκιά!

Agora Chora Andros_231247

Agora_213438
Η Αγορά, ο πεζόδρομος.
Chora Andros_10-2022
Πλατεία Γηροκομείου, ή Πάνω Πλατεία
Katerin Polemi_
Κατερίνα Πολέμη.

 

Ο 10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών και η Κυριακάτικη συναυλία της Κατερίνας Πολέμη έλαμψαν την Χώρα  το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Η Άνδρος φορά χειμωνιάτικα ρούχα, άλλωστε ποιοί θα ποθούσαν με τρέλα το καλοκαίρι αν δεν υπήρχαν οι άλλες τρεις εποχές;

Η ομορφιά βρίσκεται στις εναλλαγές και στα  βήματα των πεζοπόρων που ανακαλύπτουν βήμα-βήμα την υπέροχη Άνδρο μας.

 

Chora Andros 10-2022

Kaireios
Η Καΐρειος Βιβλιοθήκη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για να αντιστραφουν οι εικονες του αδειου πλακοστρωτου κι αντιστοιχως των αδειων υπολοιπων 3 σημειων αναφορας του νησιου (Κορθι, Μπατσι, Γαυριο), πρεπει επιτελους οι ντοπιοι να δραστηριοποιηθουν στα συλλογικα δρωμενα και να σηκωθουν απο τον καναπε τους! Καλη η Γη της Ελιας κι ο Σασμος (δεν εχουμε τιποτε απεναντι στους σκηνοθετες τους), αλλα υπαρχουν και οι θεατρικες ομαδες, οι χορευτικοι ομιλοι, ο μουσικος συλλογος, η κινηματογραφικη λεσχη για παραδειγμα, στους οποιους μπορει κανεις να ανταλλαξει αποψεις και να συναναστραφει με συντοπιτες του γενικοτερα, ξεκολλωντας απο την πολυθρονα του σπιτιου του. Ετσι ισως κινηθουν και ορισμενες επιχειρησεις που “τολμουν” και λειτουργουν και το χειμωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.