Ένα θησαυρό ζωής φέρει η ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ το διήμερο 26-27 Νοεμβρίου στην Άνδρο δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στον εαυτό τους μέσα από τη φύση και τα μυστικά της.

“Η Μαρία Σκαρλή είναι ένας θησαυρός! 
Είναι πραγματικα μεγάλη τύχη να βρεθεί κανείς μαζί της και να την ακούει να του μεταφέρει όλον αυτόν το θησαυρό γνώσεων με απλοχεριά, χωρίς να κρατάει κάποιο μυστικό!

Έρχεται το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου  στην Άνδρο για να μας μεταδώσει τις γνώσεις της και να μας κάνει να αποκτήσουμε ουσιαστική σχέση με τη φύση, τη μητέρα μας, που μας θρέφει και μας στηρίζει! Να μας μάθει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε!

Μ. Σκαρλή. Ένας θησαυρός! Θεραπείες από την παράδοση και τη φύση
Αναλυτικά ακολουθούν οι  τρεις παρακάτω επιλογές.
Επιλέγουμε δυο απο τις τρείς και δηλώνουμε συμμετοχή με τηλέφωνο στο 6945 635 838 ή στέλνουμε μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας μας, στο παραπάνω τηλέφωνο στο messenger ή με mail στο androskoinsep@gmail.com
Οι ενότητες που θα πραγματοποιηθούν θα είναι αυτές με τις περισσότερες συμμετοχές.
Η διαμόρφωση των ώρων διεξαγωγής θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει το μεγαλύτερο αριθμό των συμμετεχόντων.
Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν τα παρακάτω ο ελάχιστός αριθμός συμμετεχόντων ανα ενότητα είναι τα δέκα άτομα.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Μ. Σκαρλή. Ένας θησαυρός! Θεραπείες από την παράδοση και τη φύση

1-Παραδοσιακές βεντούζες για άμεση θεραπεία και αποτοξίνωση

Οι πρώτες αναφορές στη συγκεκριμένη μέθοδο υπάρχουν στα κείμενα του Ιπποκράτη. Στον κλινικό του κατάλογο, ο Ιπποκράτης συνιστά τις βεντούζες, μεταξύ άλλων, για την αντιμετώπιση της στηθαγχης και των διαταραχών του εμμηνορυσιακού κύκλου.
Οι Βεντούζες μέχρι το 1900 αποτελούσαν μια απο τις σημαντικότερες ιατρικές πράξεις με άμεσο αποτέλεσμα σε ολόκληρο τον κόσμο! Συνοπτικά, λέγεται ότι οι βεντούζες έχουν θεραπευτικά αποτελέσματα γιατί:
βελτιώνουν την ελεύθερη ροή του αίματος,αφαιρούν τις τοξίνες από τον οργανισμό, μειώνουν το οίδημα και τον πόνο, λύνουν συμφύσεις,ανακουφίζουν από ρευματικούς ή αρθριτικούς πόνους, ανακουφίζουν το αναπνευστικό, ειδικά όταν υπάρχει βήχας, άσθμα και κρύωμα, ανακουφίζουν από τους πόνους της περιόδου.
Σε αυτο το σεμινάριο θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τις βεντούζες στο σώμα. 
Ενδείξεις: Κρυολόγημα, γρίπη, βρογχίτιδα, βήχας, άσθμα, αρθριτικά, οσφυαλγία, πόνος, τοξίνωση του οργανισμού, χαμηλό ανοσοποιητικό, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα κ.α
Κόστος συμμετοχής: 40,00+ΦΠΑ

Μ. Σκαρλή. Ένας θησαυρός! Θεραπείες από την παράδοση και τη φύση

2-Χειμερινά μπαχαρικά… το φάρμακό μας στην κουζίνα μας!

Παρασκευή θερμαντικών αλοιφών, θερμαντικών λαδιών. Θεραπευτικές χειμωνιάτικες συνταγές.
Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την πιπερόριζα, το πιπέρι καγιέν, την κανέλα, το μαύρο πιπέρι, το γαρύφαλλο, το κύμινο, το μοσχοκάρυδο και άλλα μπαχαρικά που όλοι γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε.
Θα κουβεντιάσουμε για αυτά και για τις χίλιες χρήσεις τους ως θεραπευτικά μέσα.
Μας ζεσταίνουν, μας δυναμώνουν, έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αντιθρομβωτική και αντικαρκινική δράση, είναι κατά της αρθρίτιδας και των πόνων, των ιώσεων και πολλών ακόμα παθήσεων. Θα μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά και με τις κατάλληλες συνταγές ώστε να έχουμε υγεία όλο το χρόνο!
• Παρασκευή θερμαντικών κηραλοιφών για κρυολογήματα και μυϊκούς πόνους
• Συνταγές αλοιφών, λαδιών και σκευασμάτων για μπούκωμα, πονόλαιμο, πόνο στα κόκκαλα, ωτίτιδα, ιγμορίτιδα, πυρετό κ.α. Κόστος: 40ευρώ+ ΦΠΑ

Μ. Σκαρλή. Ένας θησαυρός! Θεραπείες από την παράδοση και τη φύση
3- Φθινοπωρινή ενδυνάμωση:

• Πλούσιο πρόγραμμα διατροφής για υγεία και ενδυνάμωση την περίοδο του χειμώνα.
• Θεραπευτικό πρόγραμμα διατροφής για μεγάλο φάσμα παθήσεων. 
• Ανοσοενισχυτικοί, πολυβιταμινούχοι και θεραπευτικοί χυμοί (με ένα ποτήρι χυμό κάθε πρωί λαμβάνουμε όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειαζόμαστε).
• Ανοσοενισχυτικά και πολυβιταμινούχα ροφήματα βοτάνων για πρόληψη αλλά και θεραπεία.
Κόστος: 40 ευρώ+ ΦΠΑ

Έκπτώσεις

Όσοι δηλώσουν τη συμμετοχή του και καταβάλουν το αντίστοιχο ποσό εως την Κυριακή 20/11 θα πληρώσουν 
30€ για τη συμμετοχή τους σε μια ενότητα
65€ για τη συμμετοχή τους σε δύο ενότητες.
95€ για τη συμμετοχή τους σε τρεις.
Τρεις θα πραγματοποιηθούν μόνο εάν υπάρξει ικανός αριθμός συμμετεχόντων.
Χωρίς την έκπτωση η τιμή για μια ενότητα είναι 40€
για δύο ενότητες 75€
για τρεις ενότητες 110€

Ευχαριστούμε πολύ τη Fast Ferries που όλα αυτά τα χρόνια αγκαλιάζει οτι κάνουμε”!

Μ. Σκαρλή. Ένας θησαυρός! Θεραπείες από την παράδοση και τη φύση
Μαρία Σκαρλή

“Γεννήθηκα στη Χαλκίδα το 1974. Φοίτησα στο ΤΕΙ ζωικής παραγωγής στη Φλώρινα μέχρι το 1996. Το 2005 παρακολούθησα στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής τα μαθήματα της αρωματοθεραπείας(2 έτη) και του creative healing(2 κύκλοι) από την Κατερίνα Παπακωνσταντίνου. Δίπλα στην Έλενα Σωμαρακάκη (Αρογαλίδα) στην Κρήτη, συνέχισα τη μελέτη μου πάνω στις ιδιότητες, τις χρήσεις, τις παρασκευές αλλά και τη σωστή συλλογή των ελληνικών άγριων βοτάνων. Είχα επίσης, την τύχη αλλά και την τιμή να μαθητεύσω κοντά στη Μπριγκίτε Ρουθ στη Λευκάδα. Μέσα από τη σύνθεση των σπουδών αυτών και τις προσωπικές εμπειρίες που απέκτησα από την επαφή μου με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα στον τομέα της υγείας, εστιάζομαι στη φυσική θεραπευτική και τη μετάδοσή της.
Σήμερα ζω στην Εύβοια με τα τρία μου παιδιά. Συλλέγω βότανα, παρασκευάζω σαπούνια, φυσικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια, βάμματα, λάδια βοτάνων και θεραπευτικά σκευάσματα στο εργαστήριό μου το «Βάλσαμο». Παραδίδω σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.