Ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’ οίκον Νοσηλείας Άνδρου, που διαχειρίζεται την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΆΝΔΡΟΥ, πρόκειται να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση και εκλογές την ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11/2022, και ώρες 17.00 – 20.00 στο VERDE, στη Χώρα Άνδρου.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής νέων μελών και τακτοποίησης οικονομικών εκκρεμοτήτων, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ).

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη και υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας και στα τηλέφωνα: 6945471364, 6973392446.

Το απερχόμενο ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου και όλους όσοι συμπαραστέκονται στο έργο του. Στα χρόνια της θητείας του προσπάθησε να υποστηρίξει το θεσμό της αιμοδοσίας και να προωθήσει την ιδέα της προσφοράς αίματος στους κατοίκους του νησιού, καλούμενος να λειτουργήσει κάτω από τις πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες της πανδημίας.

Η ενίσχυση του συλλόγου και της διοίκησής του με νέα μέλη, καινοτόμες ιδέες και όρεξη για δουλειά αποτελεί προϋπόθεση διατήρησης της βάσης που έχει δημιουργηθεί αλλά και διεύρυνσης του έργου του.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.