Τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα ανάψουν το απόγευμα της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου 2022 στο Γαύριο σε μια πανανδριακή γιορτή που οργανώνει ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας.
Γράφει η “ψυχή” του ομίλου ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
Χριστούγεννα στο Γαύριο 2.12.22
Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 ,το λιμάνι της Άνδρου,το Γαύριο ζωντανεύει με λάμψη και μουσική στην 2η χριστουγεννιάτικη πανανδριακή γιορτή!
Με οικοδεσπότη το Χορευτικό Όμιλο Υδρούσας και με συνδιοργανωτές τους Φιλοπρόοδο Όμιλο <<Το Γαύριο>>, τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Γαυρίου, τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαυρίου ,την τοπική Κοινότητα Γαυρίου και το Δήμο Άνδρου, το Γαύριο <<φοράει τα καλά του >>και σας υποδέχεται σε μια πανανδριακή γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.
Η Πανανδριακή χριστουγεννιάτικη γιορτή έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Φέτος θα στηρίξουμε όλοι μαζί το Φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικιών Άνδρου, έναν σύλλογο που ιδρύθηκε το 1983 και στηρίζει τις άπορες οικογένειες της Άνδρου.
Τα γιορτινά φώτα ανάβουν υπό τους ήχους της μουσικής και χαρίζουν τη λάμψη τους σε όλο το λιμάνι του Γαυρίου δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα που υπόσχεται να σας μαγέψει.
Θα υπάρξουν αμέτρητες δράσεις και εργαστήρια για παιδιά και οικογένειες. Από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική που θα πλημμυρίσει με τις φωνές όλων των μαθητών μαθητριών όλων των σχολικών βαθμίδων του νησιού μας.
Φυσικά, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με ένα φαντασμαγορικό σόου.
Εντυπωσιακές συμμετοχές όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η Ελευθερία Παπαμιχαήλ με τις μουσικές της.
Θα συμμετέχουν σύλλογοι από όλο το νησί πλαισιώνοντας τη γιορτή με τα κεράσματα τους και τα χριστουγεννιάτικα bazaar!!!
Σας περιμένουμε όλους, μαζί να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων,αποκαλυπτικό και διαχρονικό,που είναι η αγάπη για τον άνθρωπο.
Ας βοηθήσουμε όλοι, το άστρο των Χριστουγέννων να λάμψει για όλα τα παιδιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.