ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Στις 16 Νοεμβρίου 2022 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ η μελέτη «Εκπόνηση ΕΠΜ και ΣΔ για τις περιοχές Natura 2000 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» – «Ομάδα 8α περιοχών Natura Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Κέας-Κύθνου, Μήλου» για την διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης διάρκειας ενός μηνός, με καταληκτική ημερομηνία 16/12/2022. Η μελέτη αυτή περιέχει σημαντικές προβλέψεις για το νησί της Άνδρου, ιδίως όσο αφορά χρήσεις γης και εν γένει δραστηριότητες εντός των περιοχών NATURA.

Καλείται, λοιπόν, κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να καταθέσει, εφόσον το επιθυμεί, τις προτάσεις του στο dimos@andros.gr και μέχρι την Δευτέρα 12/12/2022 και ώρα 18.00, προκειμένου το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου να διατυπώσει και τις δικές του προτάσεις.

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.