Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου

Όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε φάση διαβούλευσης η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις περιοχές Natura 2000. Μετά από την παράταση που ζητήθηκε και δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, η διαβούλευση θα λήξει την 1η Μαρτίου 2023.

Παρόλο που η διαβούλευση είναι ανοικτή και καθένας μπορεί να συμμετάσχει καταθέτοντας τις απόψεις του στην σχετική ιστοσελίδα του Υπουργείου (https://ypen.gov.gr/diavouleusi/), είναι σημαντική η ενιαία επίσημη άποψη του Δήμου.

Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται, να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους έγκαιρα στον Δήμο Άνδρου, ώστε να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για την συζήτηση και σύνθεσή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ιδιαίτερα καλούνται να διαμορφώσουν και να καταθέσουν θέσεις, απόψεις και προτάσεις, οι δημοτικές παρατάξεις, φορείς και σύλλογοι του νησιού.

Η τοπική κοινωνία γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τα προβλήματα και τις ανάγκες του νησιού και οι συντονισμένες ενέργειες είναι προς όφελός της.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.