"Επιστρέφει" ο χορός του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου“Μετά από τρία χρόνια λόγω της πανδημίας, το Λαογραφικό Μουσείο Συνετίου διοργανώνει τον ετήσιο χορό του, όπως  έχει καθιερωθεί  τα τελευταία χρόνια, ανήμερα της Θεοσκεπάστου.

Πιστό στις ποιοτικές επιλογές  σε όλες τις εκδηλώσεις του, θέλησε να δώσει τον γνήσιο παραδοσιακό, γιορτινό χαρακτήρα στην Πανανδριακή γιορτή.

Με το σχήμα «Αμορόζα» που αποτελείται από τους Νίκο Μήλα στο βιολί, Χριστίνα Κουκή στο σαντούρι, Νικόλα Αγγελόπουλο στο λαούτο και Μαριάνθη Λιουδάκη στο τραγούδι, συνεπικουρούμενοι από τους  Κλεάνθη  Γλυνό στην κιθάρα και στο τραγούδι και τον Κάρολο  Γιαγιάννη στο μπουζούκι, η χοροεσπερίδα θα γίνει στο κέντρο Παραπόρτι, το Σάββατο 1η Απριλίου. Το μενού εξαιρετικό και ειδικό μενού για όσους νηστεύουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και στους δωροθέτες μας.  

Σας  περιμένουμε να περάσετε μια εξαιρετική βραδιά!! Κα μην παραλείψετε να κλείσετε τραπέζι!!”

Το Δ.Σ.

"Επιστρέφει" ο χορός του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.