Ανακοίνωση των πρώτων Υποψήφιων Συμβούλων

Δεκάδες στελέχη και φίλοι της δημοτικής παράταξης «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες», μετά από την πρώτη συνάντηση στο Κόρθι, έδωσαν ηχηρό «παρών» και στη δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ενόψει των επικείμενων εκλογών, αυτή τη φορά στην περιοχή της Υδρούσας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Νέο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού που κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, Θεοδόσης Ι. Σουσούδης συνομίλησε με τους υποψηφίους και ανέλυσαν το πρόγραμμα και τις επόμενες δράσεις τους.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανταποκριθήκατε και αυτή τη φορά στο κάλεσμά μου. Όλοι μαζί, ως μία συγκροτημένη ομάδα, θα πάμε μπροστά το νησί μας. Με πολλή δουλειά, με σχέδιο για την επόμενη ημέρα της Άνδρου και με φρέσκιες προτάσεις, που θα φέρουν την ανανέωση στο νησί και θα ενισχύσουν την εξωστρέφειά του. Θέλουμε να βάλουμε τέλος στην διχόνοια, στον λαϊκισμό και τα ψέματα. Θέλουμε να επιστρέψει η ηρεμία στην Άνδρο, ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η ενότητα. Να βάλουμε στο επίκεντρο αυτά που μας ενώνουν, να σημάνουμε την επανεκκίνηση του τόπου μας», τόνισε στην τοποθέτησή του ο κ. Σουσούδης.

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε αναλυτικά η αυτοδιοικητική πρόταση του συνδυασμού «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες» για την επόμενη 5ετία, που δίνει έμφαση στην εξωστρέφεια, στις υποδομές, στον Τουρισμό σε καινοτόμες ιδέες και στην ανάπτυξη συνολικά του νησιού. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η δημιουργία και λειτουργία ενός γραφείου ενημέρωσης, για νέους αγρότες και νέους επιχειρηματίες σχετικά με χρηματοδοτικά προγράμματα, με στόχο να δοθούν κίνητρα για προσέλκυση επενδύσεων στο νησί. Παράλληλα, η συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς νέους για την άρτια εκπαίδευσή τους.

Όπως σημείωσε ο κ. Σουσούδης, ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στην ενίσχυση της συνεργασίας και της αξιοπιστίας, αλλά και της συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ακόμη θα υπάρχει ουσιαστική συνεργασία με τους τοπικούς προέδρους και τα τοπικά συμβούλια και θα έχουν την πλήρη αρμοδιότητα για τα θέματα των χωριών τους.

«Πιστεύουμε στις προτάσεις μας και στο πρόγραμμά μας. Πιστεύουμε πως η δουλειά μας θα αποδώσει καρπούς και θα δώσει νέα πνοή στην Άνδρο, θα λύσει προβλήματα και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Άλλωστε η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς και διαρκώς θα εμπλουτίζεται με νέα ικανά στελέχη και όλα δείχνουν πως πάμε για μία καθαρή νίκη στις εκλογές του Οκτώβρη!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής, Θ. Σουσούδης.

«Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την Άνδρο του αύριο. Με συμμάχους όλους εσάς, αλλά κυρίως τους πολίτες, μπορούμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται το νησί μας!», υπογράμμισε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σουσούδης.

Ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων

Με την ευκαιρία της συνάντησης των υποψηφίων, ανακοινώνονται και τα πρώτα ονόματα υποψήφιων συμβούλων με τον συνδυασμό «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες». Πρόκειται για συμπολίτες μας με αναφορές στην κοινωνία, με πλούσια δράση και συμμετοχή στα δρώμενα. Ζουν, αγαπούν, εργάζονται και έχουν επενδύσει στο νησί μας. Υπάρχουν έμπειρα στελέχη που ασχολούνται χρόνια με την αυτοδιοίκηση όσο και πρωτοεμφανιζόμενα στελέχη, που εμπιστεύτηκαν την παράταξη και το πρόγραμμά μας και συμμετέχουν για πρώτη φορά στα κοινά.

Όλες και όλοι, πέρα από τον κοινό στόχο για ανάπτυξη της Άνδρου, διακρίνονται για τις κοινές τους αξίες και χαρακτηριστικά όπως το ήθος, ο επαγγελματισμός, η εμπειρία, η διάθεση για δουλειά, η αγάπη για την Άνδρο και τους κατοίκους της. «Το ψηφοδέλτιό μας είναι αντιπροσωπευτικό της κοινωνίας μας, καθώς ο καθένας με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και την προσωπικότητά του θα συμβάλλει ώστε όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα και να φέρουμε την ανανέωση στο νησί μας. Όλοι μαζί υπηρετούμε το τρίπτυχο Ενότητα – Σοβαρότητα – Συνέπεια, για να οικοδομήσουμε την Άνδρο που μας αξίζει», υπογράμμισε ο επικεφαλής Θ. Σουσούδης.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι (με αλφαβητική σειρά):

  1. Αντώνογλου Αντώνης
  2. Αστράς Χρήστος
  3. Αυγουστίνος Άλεξ
  4. Βενιαμάκης Δημήτρης
  5. Βιδάλης Νίκος
  6. Βλαστάρης Λεωνίδας
  7. Βούλγαρη Αριστέα
  8. Γαλανού Ευαγγελία
  9. Γιαλούρη Ευαγγελία (Λίλα)
  10. Γριμάνη – Νιτσόλα Φλώρα
  11. Ηρακλέους Δημήτρης
  12. Θεοδωράκης Διαμαντής
  13. Κατσιώτη Κατερίνα
  14. Κισιργιαννοπούλου Κατερίνα (το γένος Μώρου)
  15. Κολάτσας Ανδρέας
  16. Λουκρέζης Κωνσταντίνος
  17. Λουσίδου Ελένη
  18. Μαρίνης Σωτήρης
  19. Μπόθου Ζαννέτ
  20. Πανταζής Αντώνης
  21. Παπαχρήστου Μαρία
  22. Παρλιάρος Λεωνίδας
  23. Πέππας Θωμάς
  24. Πιάγκου Αττική
  25. Πολέμης Δημήτρης
  26. Ρόμπου Δέσπονα
  27. Σακελλάρη Ειρήνη (Ρένα)
  28. Σκαρώνης Θωμάς
  29. Τεντόμα – Γιαμπάνη Ευαγγελία
  30. Τηνιακός Λεωνίδας
  31. Τρανάκος Γιώργος
  32. Τσατσομοίρου Αθηνά
  33. Τσιάμαλου Χρυσούλα
  34. Τσιώπος Λάζαρος
  35. Ψαρρή Μαρία

ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.