Ομιλία για την ιστορία του Αλαδινού Ομιλία για την ιστορία του Αλαδινού Ομιλία για την ιστορία του Αλαδινού Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και κατατοπιστικότατη ομιλία πραγματοποιήθηκε στις 4 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του χωριού Αλαδινού, από τον εξαιρετικό ομιλητή κ. Βασιλόπουλο Νίκο  για την ιστορία του χωριού και τη συγκρότηση του!

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αλαδινού ευχαριστεί θερμά τον ομιλητή κύριο Βασιλόπουλο, τον Χαζάπη Νίκο για την επιμέλεια της παρουσίασης, τους φωτογράφους της παρουσίασης Μένια Σπυριδονοπούλου, τον εφημέριο του χωριού Φραδέλο Ελευθέριο, που παρευρέθηκε μετά το πέρας της λειτουργίας, τον Δήμαρχο Λοτσάρη Δημήτριο και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης  Καπάκη Ιωάννη, την Γαλανού Ευαγγελία εκπρόσωπο της Ένωσης Ανδρίων και υποψήφια δημοτική σύμβουλο, τον Αντώνη Περτέση μέλος του ΕΚΑΒ και επίσης υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία, τον Παναγιώτη Λ. Γιαννίση για τη βοήθεια του στη μεταφορά των καθισμάτων, τον Νίκο Ι. Νέρη για τη προσφορά των νερών και όλους όσοι βοήθησαν και βοηθούν πάντα στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας και φυσικά όλους όσοι παρευρέθησαν και πλαισίωσαν τη χθεσινή εκδήλωση του Συλλόγου και κάθε εκδήλωση του, η οποία είναι και η τελευταία για το παρόν διοικητικό συμβούλιο.

Κατερίνα Σαλωνίκη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.