Η ανακοίνωση των Ανοικτών Οριζόντων

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας, «Άνδρος Ανοικτοί Ορίζοντες» 10 ακόμη ικανά και έμπειρα στελέχη, που χαρακτηρίζονται από τη διάθεση για προσφορά. Με τις ικανότητές τους, το μεράκι τους και την εμπειρία τους, θα συμβάλλουν σημαντικά στο στόχο για την προόδο του νησιού μας:
1. Αθανασίου Φραντζέσκος
2. Γρηγόρα Άννα
3. Διαμαντής Βασίλης
4. Καρυστινού Ελένη
5. Μαγουλάς Κώστας
6. Πέτσας Πέτρος
7. Σαρρή-Κουλούρη Σοφία
8. Τέντε Μαρία
9. Τριδήμας Νίκος
10. Ψαριανού Ελένη
Μέρα με την ημέρα δημιουργούμε μαζί ένα ενωτικό και δυναμικό ψηφοδέλτιο που αντιπροσωπεύει όλες τις περιοχές του νησιού μας. Χωρίς αποκλεισμούς και με μοναδικό γνώμονα την αξιοσύνη και την όρεξη για προσφορά στον τόπο μας.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, στον δρόμο της συνέπειας και της προσήλωσης στον κοινό μας στόχο, που είναι η ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα για το νησί μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.