“ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, τον Σ.Ε.Δ.Α., τους εθελοντές που ταξίδεψαν σε βοήθειά μας, την Πολιτική Προστασία και τον Δήμαρχο, την δημοτική αρχή γενικότερα, τους ιδιώτες που διέθεσαν τα μήχανήματά τους, την Δ.Ε.Η. και τους τεχνικούς της, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που ενεπλάκησαν στην μεταφορά των πυροσβεστών, τους πολίτες που λαχτάρησαν και συμμετείχαν, όλους όσοι “σκίστηκαν” για να σωθούν σπίτια και περιουσίες, μνημεία πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς. Ευχαριστούμε την πλευρά εκείνη του νησιού που βασανίστηκε για να μπορεί η άλλη πλευρά να διασκεδάζει αμέριμνη το καλοκαίρι της…”

ΜΦΜ

 

Υπό πλήρη έλεγχο οι φωτιές

Υπό πλήρη έλεγχο οι φωτιές

Υπό πλήρη έλεγχο, μετά από ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, τέθηκαν οι φωτιές που ξέσπασαν χθες 26.8.2023 από κεραυνό σε Γίδες και Βιτάλι.

Υπό πλήρη έλεγχο οι φωτιές
Κόλαση…
Υπό πλήρη έλεγχο οι φωτιές
Στο μέτωπο μέχρι τον πλήρη έλεγχο ο δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης
Υπό πλήρη έλεγχο οι φωτιές
Παρών και ο πρ. δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης

Υπό πλήρη έλεγχο οι φωτιές

Το φαινόμενο της ξηρής καταιγίδας έπληξε το Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα και το νησί μας.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειλικρινά απορώ. Γιατί δεν υπάρχει υπογραφή μια τέτοιας ευχαριστίας? Ποιος υπογράφει?
    Είναι δυνατόν να υπάρχουν ανυπόγραφα κείμενα και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα?

  2. Thank you to all of the firefighters and volunteers for their bravery and tenacity in fighting these dangerous fires. We are all very grateful for your efforts to ensure everyone’s safety.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.