Ακόμη 2 απινιδωτές για την Άνδρο από τον ΣΥ.ΦΙ.Π.Α.

Η παράδοση άλλων δύο απινιδωτών, έναν  προς την ομάδα καλαθοσφαίρισης του νησιού μας Α.Ο. Άνδρου και έναν προς τοποθέτηση στη πλατεία Θεόφιλου Καΐρη (Κάτω Πλατεία) στη Χώρα Άνδρου πραγματοποιήθηκε από τη πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου κα Αθηνά Γκιώνη την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Ακόμη 2 απινιδωτές για την Άνδρο από τον ΣΥ.ΦΙ.Π.Α.

Για την ομάδα του Α.Ο. Άνδρου τον απινιδωτή παρέλαβε ο προπονητής της κος Μουστάκας Κυριάκος παρουσία του εφόρου της ομάδας Πέττα Αντωνίου, των διασωστών του ΕΚΑΒ Αυγέρη Κων/νου και Περτέση Αντώνη της κας Βενετίκη Μαρίας αντιδημάρχου Χώρας και του ταμία του συλλόγου Πρινιωτάκη Δημητρίου.

Για τη πλατεία Καΐρη τον απινιδωτή παρέλαβε από την  πρόεδρο του Συλλόγου κα Αθηνά Γκιώνη ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Άνδρου Αυγέρης Κων/νος οποίος έχει κάνει όλες τις ενέργειες για τη τοποθέτηση του απινιδωτή σε κεντρικό και προστατευμένο σημείο της πλατείας. Την παράδοση – παραλαβή του απινιδωτή τίμησαν με την παρουσία τους η κα Βενετίκη Μαρία αντιδήμαρχος Χώρας Άνδρου, ο διασώστης του ΕΚΑΒ Αντώνης Περτέσης και τέλος ο κος Πρινιωτάκης Δημήτριος ταμίας του Συλλόγου Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου.

Ακόμη 2 απινιδωτές για την Άνδρο από τον ΣΥ.ΦΙ.Π.Α.Όπως έχουμε ξανά αναφέρει οι απινιδωτές αυτοί  αποτελούν ζωτικής σημασίας συσκευές για την προστασία της ζωής και της υγείας των πολιτών μας ιδίως για ένα αθλητικό σωματείο όπως τον Α.Ο. Άνδρου. Να αναφέρουμε ότι ο Α.Ο. Άνδρου με τα τμήματα υποδομής του έχει πολλάκις φέρει επιτυχίες σε πανκυκλαδικό και πανελλήνιο επίπεδο και η χορηγία του απινιδωτή πέραν της χρησιμότητας του είναι ένα ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης μας.

faff.andros@gmail.com

Σύλλογος Φίλων Πυροσβεστικής Άνδρου – FAFF

friendsofandrosfirefighters

Το ΔΣ του ΣΥ.ΦΙ.Π.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.