Ιωάννης Κακλαμάνης: Θέλω να εργαστώ για την καθημερινότητα

Με στόχο του -που έχει κάνει τρόπο ζωής καθώς υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου– να βρίσκεται δίπλα στους νησιώτες, ο Ιωάννης Κακλαμάνης κατέρχεται στον “Περιφερειακό” στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο” της Χρύσας Καραγιάννη.

Μιλά για τον εαυτό του και μας συστήνεται:

“Ας ξεκινήσουμε με τα τυπικά: ονομάζομαι Γιάννης Κακλαμάνης, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984, αλλά μεγάλωσα στην Άνδρο. Απόφοιτος των ΤΕΕ με ειδικότητα Μηχανικός Μηχανών Εσωτερικής Καύσης και Συστημάτων Αυτοκινήτων, εργάζομαι ως πυροσβέστης από το 2003. Εκπαιδεύτηκα και απέκτησα εξειδίκευση στην πυρασφάλεια αεροδρομίων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ επί μία πενταετία υπηρέτησα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μυκόνου. Από το 2021 υπηρετώ στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου.

Η αγωνία και η έγνοια μου για την πορεία του νησιού μας αποτελούν την κινητήριο δύναμη πίσω από την επιλογή μου να διεκδικήσω την ψήφο σας για τη θέση του Έπαρχου Άνδρου με το ψηφοδέλτιο “Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο”.

Στόχος μου να ξεκινήσουν άμεσα έργα υποδομών στην Άνδρο, όπως η βελτίωση και συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου και ο εκσυγχρονισμός των λιμανιών της. Θέλω να εργαστώ για την καθημερινότητα, για την οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση της Άνδρου, για τα παιδιά, για τους νέους, για όλους!”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.