Λεωνίδας Τηνιακός: Στις κάλπες με ηρεμία - σύνεση και αυτοσυγκέντρωσηΈμειναν τρεις εβδομάδες από την εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023

Προβληματισμένος από τά γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά, λεκτικώς και γραπτώς από τον αντίθετο συνδυασμό και νυν δημάρχου κ.Λοτσαρη για τα πεπραγμένα τής τετραετίας πού πέρασε. 
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΩ
Σάν υπεύθυνος πολίτης της Άνδρου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος των “ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεοδόση Σουσουδη
ΠΑΡΑΚΑΛΩ να επιτρέψουμε στον ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ με το ύφος και το ήθος που τον διακατέχει νά προσέλθει στις κάλπες με ηρεμία – σύνεση και αυτοσυγκέντρωση αποφασίζοντας αυτός και μόνο για το μέλλον της ΑΝΔΡΟΥ. 
ΤΕΛΟΣ στο διχασμό απαξία και ατομικό συμφέρον ΤΟΠΟ στην αξιοπρέπεια τον σεβασμό και την ειλικρίνεια
 
Ευχαριστώ πολύ
 
ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.