Γιάννης Καπάκης: Καλό βόλιΛίγες κουβέντες πριν τις εκλογές…

Επειδή σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο και ειδικά το τελευταίο διάστημα, χωρίς να το επιδιώκω, χωρίς να το θέλω και χωρίς να συμμετέχω εμφανίζομαι από κάποιους ως δήθεν κεντρικό πρόσωπο της προεκλογικής περιόδου, οφείλω να διευκρινίσω κάποια πολύ απλά πράγματα:

α) Δεν συμμετέχω στις εκλογές ο ίδιος, όπως  και η δημοτική παράταξη “Άνδρος της Ζωής μας” όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη. Οι  Ανδριώτες είναι ελεύθεροι να εκφράσουν την άποψή τους και να επιλέξουν κατά την κρίση τους καλύτερους και έχοντας ως βασικό κριτήριο τη δημοκρατικότητα και την αξιοκρατία.

β) Οι απόψεις μου για τους δύο υποψήφιους δημάρχους και τους συνδυασμούς τους έχουν εκφραστεί από εμένα ξεκάθαρα και δημόσια με βάση τα αντικειμενικά δεδομένα, όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι και δε χρειάζεται να τα επαναλάβω.

Ιδού και ένα σχετικό μου άρθρο:

«Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»  

https://androstiszoismas.blogspot.com/2023/07/blog-post_22.html

γ) Δεν μου έχει προταθεί πολύ δε περισσότερο δεν έχω συμφωνήσει με κανένα από τους υποψήφιους, ούτε για θέσειςούτε για στήριξη, ούτε για οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή μου στην επόμενη πενταετία του δήμου. Ότι λέγεται, ακούγεται ή φημολογείται δήθεν «εμπιστευτικά» είναι ψέμα και συκοφαντίες  προς το πρόσωπό μου  και χρησιμοποιείται σκόπιμα για ιδιοτελείς σκοπούς.

γ) Έχω δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι είμαι και παραμένω αυστηρά ουδέτερος σ’ αυτές τις εκλογές στις οποίες συμμετέχουν αρκετοί σοβαροί και ικανοί υποψήφιοι που μπορούν να αναλάβουν ευθύνες και να προσφέρουν στον τόπο μας, εφόσον τους δοθεί η δυνατότητα. Μαζί συμμετέχουν και πολλά στελέχη και φίλοι της  παράταξής μας ως υποψήφιοι και στους δύο συνδυασμούς, στους οποίους θέλω και με την ευκαιρία αυτή να τους ευχηθώ καλή επιτυχία.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνοδοιπόρους μας  που συνταξιδέψαμε όλα αυτά τα εννέα χρόνια. Με εμπιστεύτηκαν, συνεργαστήκαμε και μαζί αγωνιστήκαμε. Δώσαμε μάχες, Άλλες κερδίσαμε, άλλες όχι, όμως ήμασταν εκεί, πάντα στην πρώτη γραμμή με όραμα για αυτόν το τόπο και νοιάξιμο για τους ανθρώπους του.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους τις δύο τετραετίες, τους συνεργάτες που μαζί ετοιμάσαμε σχέδια και προτάσεις,  αλλά και όλους τους συναδέλφους μου όλων των δημοτικών παρατάξεων που συμμετείχαν στα δημοτικά συμβούλια. Σε πολλά θέματα συμφωνήσαμε, σε άλλα όχι θέλω να πιστεύω όμως ότι η θεσμική μας συμβίωση και η υπεύθυνη δημοκρατική αντιπαράθεση όταν υπήρξε συνέβαλε στο καλώς εννοούμενο συμφέρον του δήμου και των δημοτών μας.

Σε μια εποχή γενικευμένης αβεβαιότητας, οι προκλήσεις που έχουμε ως τοπική -και όχι μόνο – κοινωνία, συνεχώς διευρύνονται σε έκταση και ένταση. Προκλήσεις που για να αντιμετωπιστούν απαιτούν εγρήγορση, πρωτοπόρα σκέψη, σχέδιο και  ενότητα.

Να μη ξεχνάμε ότι κάθε φορά  η δημοτική αρχή διαχειρίζεται την περιουσία των παιδιών μας, το αύριο τους.

Προσωπικά προσπάθησα με κάθε τρόπο που θεωρούσα προσφορότερο μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο εκφράζοντας δημόσια τις αγωνίες μου προς πάσα κατεύθυνση και αυτό  θεωρώ ότι είναι ένα δικό μου μικρό λιθαράκι  για το μέλλον και παρακαταθήκη για τη συνέχεια παραμένοντας πάντα στο πλευρό των ανθρώπων και κυρίως των νέων αυτού του τόπου που αγάπησα και υπηρέτησα.

Πιστός στο στίχο του μεγάλου ποιητή της Ρωμιοσύνης:

 «Να είμαστε έτοιμοι κάθε ώρα είναι η δική μας ώρα» .

γιατί τα προβλήματα παραμένουν και γιγαντώνονται  και οι δύσκολές μέρες είναι δυστυχώς μπροστά.

Καλό  βόλι συνδημότισσες και συνδημότες!!!

 

Γιάννης Καπάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

«Άνδρος της Ζωής μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.