Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα

Τον Δημήτρη Λοτσάρη πλαισίωσαν Ανδριώτες της Αθήνας στην κεντρική του ομιλία για τους ετεροδημότες χθες Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο  Brown Acropol αίθουσα King Minos στην Ομόνοια.

Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα

Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα

Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα

Παρόντες ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, άνθρωποι του επιχειρείν, της ναυτιλίας, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, φίλοι και ψηφοφόροι,  συγγενείς και η οικογένεια του νυν Δημάρχου που διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των Ανδριωτών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα

ΟιΣτιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην ΑθήναΣτιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα

Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα Στιγμιότυπα από την κεντρική ομιλία του Δ. Λοτσάρη στην Αθήνα

Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Δ. Λοτσάρη στο FB

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αυθόρμητη απάντηση του απερχόμενου δήμαρχου ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Άνδρου ,είναι η νοοτροπία των Ανδριωτων .
    Προσβάλλει ολους του Ανδριώτες .
    Είναι γεμάτη Αχαριστία , Αλαζονεία και Κυνισμό .
    Μονο ο Λοτσαρης με τον γνωστό αγοραίο τρόπο έκφρασης και παιδείας μπορούσε να το ξεστομίσει.
    Ντροπή και πάλι Ντροπή για αυτόν και σε όσους τον υποστηρίζουν.

  2. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Άνδρου είστε εσείς ο ίδιος ,κύριε Λοτσάρη. Ως Ανδριώτισα, γέννημα θρέμμα, σας επιστρέφω την δημόσια προσβολή προς τους συμπατριώτες μου, την οικογένεια μου και το πρόσωπο μου δηλώνοντας ταυτόχρονα την απόλυτη αποστροφή μου προς το πρόσωπό σας. Καλώ τους συμπατριώτες μου να σας ανταποδώσουν την προσβολή, μαυρίζοντάς σας την Κυριακή, όπως αξίζει σε έναν υβριστή του τόπου που του εξασφάλισε τα προς το καλοζείν επί εννέα συναπτά έτη.
    Ντίνα Στυλιανού
    Χημικός MSc

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.