Η νοοτροπία των Ανδρίων

Έξι ημέρες πριν τις εκλογές για άλλη μία φορά ο απερχόμενος δήμαρχος βρίσκει τρόπους για να αναδείξει τον χαρακτήρα του, να διχάσει και να προσβάλει τους πολίτες της Άνδρου.

Αυτή τη φορά στη κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Αθήνα, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου, είπε ότι το πιο μεγάλο πρόβλημα στο νησί της Άνδρου είναι… η νοοτροπία των Ανδριωτών!
Για τον κύριο Λοτσάρη δεν είναι πρόβλημα τα σκουπίδια, τα δίκτυα ύδρευσης, το κακό οδικό δίκτυο, η συγκοινωνία, η μηδενική ανακύκλωση, τα λιμάνια που είναι εργοτάξια, η έλλειψη υποδομών, η εγκατάλειψη των χωριών, το πάρτυ των απευθείας αναθέσεων, η κατασκευασμένη παραπληροφόρηση και τόσα άλλα.
Για τον κ. Λοτσάρη το μόνο πρόβλημα είναι η νοοτροπία των Ανδριωτών, που τον επέλεξαν για έπαρχο και μετά για δήμαρχο.
Ποιο νησί και ποιους πολίτες υπηρετεί τελικά ο κ. Λοτσάρης;
Πού νομίζει ότι πολιτεύεται;
Ποια τελικά είναι η δική του νοοτροπία;
Την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα θα του την δώσουμε όλοι εμείς την ερχόμενη Κυριακή με την ψήφο μας. Για να τον απαλλάξουμε από την παρουσία μας και την νοοτροπία μας!
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου αφήνουμε πίσω την τοξικότητα, την ειρωνεία και την αχαριστία. Ψηφίζουμε για την Άνδρο μας και το μέλλον της!!
 
Θεοδόσης Ι. Σουσούδης
Επικεφαλής

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.