Αγαπητέ ψηφοφόρε,

Ήρθε η ώρα για άλλη μία φορά να επιλέξεις τους ανθρώπους που θα σε διοικήσουν για τα επόμενα  χρόνια. Τους ανθρώπους που λίγο έως πολύ θα καθορίζουν την καθημερινότητα σου στην πόλη ή στο χωριό που ζεις. Θα είναι αυτοί που θα νοιαστούν ουσιαστικά ή θα αδιαφορήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, για παράδειγμα από την έλλειψη νερού, με τους δρόμους, με τα σκουπίδια και με τόσα άλλα σημαντικά καθημερινά.

Όλο αυτό το διάστημα έχεις κατακλειστεί από δεκάδες υποσχέσεις και μηνύματα ανθρώπων που διεκδικούν την ψήφο σου. Ήρθε λοιπόν η ώρα με σεβασμό στο εαυτό σου, την οικογένεια σου  και την κοινωνία, μετά από ώριμη σκέψη, χωρίς επιπολαιότητες και αφού κρίνεις και συγκρίνεις όλη την πληροφορία που έχεις πάρει, να ψηφίσεις τους κατάλληλους ανθρώπους, πάντα φυσικά με τα δικά σου κριτήρια.

Τα κριτήρια βέβαια αυτά πρέπει να ακολουθούν αξιοκρατικούς κανόνες και όχι να γίνονται με βάση γνωριμίες, συγγένειες ή προσωπικά συμφέροντα. Μην στέκεσαι στην εικόνα της βιτρίνας, μπες βαθύτερα, ψάξε, ρώτησε, ενημερώσου και μετά κάνε την επιλογή σου. Σκέψου ότι ένα άτομο που μπορεί να συμπαθείς και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, μπορεί παράλληλα να είναι εντελώς ακατάλληλος για την πολιτική.

Φίλε ψηφοφόρε αν θέλουμε να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο, πρέπει πρώτα εμείς να αλλάξουμε. Η ψήφος μας δεν πρέπει να είναι «χαλαρή». Αν καταλάβουμε όλοι μας την αξία της ψήφου σε μια δημοκρατία και με σοβαρότητα εκλέξουμε τους σωστούς κατά την άποψη μας ανθρώπους τότε σίγουρα κάτι θα αλλάξει!

Να θυμάσαι ότι η ψήφος σου είναι η δύναμη σου! Μην την αφήσεις να πάει χαμένη!

Με εκτίμηση

Ο Ανώνυμος ψηφοφόρος (και εγώ)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.