28η στο Κόρθι και η ιδιαίτερη μνείαΗ μέρα της 28ης Οκτωβρίου έχει την ιδιαιτερότητά της για το Κόρθι και την ευρύτερη περιοχή. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ημέρα “αναχώρησης” του δημάρχου Άνδρου Γιάννη Γλυνού, το απόγευμα εκείνης της 28ης Οκτωβρίου του 2018 μετά από μακροχρόνια αναπνευστική νόσο. 28η στο Κόρθι και η ιδιαίτερη μνεία

Ο δήμαρχος με την πλατιά αγκαλιά για όλο το νησί και το ζεστό χαμόγελο χαρακτηρίστηκε για την ικανότητα και την σοβαρότητα του. Πάντοτε τον μνημονεύει ο πατήρ Αντώνιος Χορευτής, ο δήμαρχος Δ. Λοτσάρης στον δημόσιο λόγο τους. 

28η στο Κόρθι και η ιδιαίτερη μνεία

Οι φωτογραφίες από τον εορτασμό της εθνικής επετείου του ΟΧΙ είναι -όπως πάντα τα τελευταία χρόνια- του π. Αντωνίου Χορευτή.

28η Οκτωβρίου στο Κόρθι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.