Η Μ. Σκαρλή και οι θεραπείες της σε σεμινάριο

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου Ώρες 11:30πμ- 3:30μμ

ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ
ΠΑΙΔΙΑ – ΒΡΕΦΗ – ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Συνταγές Σε αυτό το μάθημα θα ασχοληθούμε συγκεκριμένα με τις παθήσεις που ταλαιπωρούν τα παιδιά μας αλλά κι εμάς.
Θα κουβεντιάσουμε για: τις ιώσεις, το βήχα, τον πυρετό, τα διαστρέμματα, τους πόνους,  τα δερματικά, τα ψυχοσωματικά και ότι άλλο προκύψει.
Ότι μας ταλαιπωρεί σωματικά και ψυχικά εμάς και τα παιδιά μας σε κάθε ηλικία.
Θα τα «πιάσουμε» ένα ένα να τα αναλύσουμε ώστε να τα κατανοήσουμε. Να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους μηχανισμούς ώστε να χρησιμοποιήσουμε και την καταλληλότερη μέθοδο.

Θα σας προτείνω εύκολες μεθόδους θεραπείας με απλά και φυσικά υλικά (βότανα, αιθέρια έλαια και διατροφή) και θα σας δώσω πολλές συνταγές άμεσα αποτελεσματικές και ανακουφιστικές.
Κόστος 50,00

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου Ώρες: 11:30πμ- 3:30μμ 

Παραδοσιακές βεντούζες… άμεση θεραπεία και αποτοξίνωση.

Σεμινάριο εκμάθησης παραδοσιακών βεντουζών σε όλο το σώμα. 
Ενδείξεις: Κρυολόγημα, γρίπη, βρογχίτιδα, βήχας, άσθμα, αρθριτικά, οσφυαλγία, πόνος, 
τοξίνωση του οργανισμού, χαμηλό ανοσοποιητικό, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα κ.α. 

Κόστος 50,00  Να έχετε μαζί σας μια μικρή και μια μεγάλη πετσέτα.

Τα τμήματα θα πραγματοποιηθούν μόνο με τη συμπλήρωση των 10 συμμετεχόντων ανά ενότητα.

Τα μαθήματα θα γίνουν στην έδρα μας και το τελικό ωράριο διεξαγωγής θα συμφωνηθεί κατόπιν συννενοήσης.

Για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 10/12 και ολοκληρώσουν την κατάθεση τους το κόστος ανά ενότητα διαμορφώνεται στα 40,00

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν και τις δύο ενότητες και προβούν σε κατάθεση μέχρι την Κυριακή 10/12 το κόστος διαμορφώνεται στα 70,00

Για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν και τις δύο ενότητες και κάνουν κατάθεση μετά τις 10/12 το κόστος διαμορφώνεται στα 80,00

Λογαριασμός κατάθεσης: 
Επικοινωνία για δήλωση συμμετοχής με γραπτό μήνυμα και τηλεφώνημα στο 6945635838
Με mail στο androskoinsep@gmail.com

Μαρία Σκαρλή

Η Μ. Σκαρλή και οι θεραπείες της σε σεμινάριο

“Γεννήθηκα στη Χαλκίδα το 1974. Φοίτησα στο ΤΕΙ ζωικής παραγωγής στη Φλώρινα μέχρι το 1996. Το 2005 παρακολούθησα στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής τα μαθήματα της αρωματοθεραπείας(2 έτη) και του creative healing(2 κύκλοι) από την Κατερίνα Παπακωνσταντίνου. Δίπλα στην Έλενα Σωμαρακάκη (Αρογαλίδα) στην Κρήτη, συνέχισα τη μελέτη μου πάνω στις ιδιότητες, τις χρήσεις, τις παρασκευές αλλά και τη σωστή συλλογή των ελληνικών άγριων βοτάνων. Είχα επίσης, την τύχη αλλά και την τιμή να μαθητεύσω κοντά στη Μπριγκίτε Ρουθ στη Λευκάδα. Μέσα από τη σύνθεση των σπουδών αυτών και τις προσωπικές εμπειρίες που απέκτησα από την επαφή μου με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα στον τομέα της υγείας, εστιάζομαι στη φυσική θεραπευτική και τη μετάδοσή της.
Σήμερα ζω στην Εύβοια με τα τρία μου παιδιά. Συλλέγω βότανα, παρασκευάζω σαπούνια, φυσικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια, βάμματα, λάδια βοτάνων και θεραπευτικά σκευάσματα στο εργαστήριό μου το «Βάλσαμο». Παραδίδω σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα.” 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.