Είναι η απορία των ημερών. Είναι υφέρπουσα αγωνία του τί μέλλει γενέσθαι. Είναι όμως και το επάγγελμα του μέλλοντος. Ή τουλάχιστον ενός από τα επαγγέλματα του αύριο.

Ο λόγος για την βία που έχει “τραυματίσει” και το νησί μας, με πρόσφατα περιστατικά εκβιασμό ανηλίκου και βιασμό σκύλου. Ο λόγος για τους ψυχολόγους, ψυχιάτρους και θεραπευτές ανθρώπων. Ο λόγος για τον νεαρό ψυχολόγο προσωποκεντρικό ψυχοθεραπευτή και Personal Coach Γιώργο Λεονάρδου Γουλανδρή ο οποίος σε μια πρώτη προσέγγιση μίλησε στο ραδιόφωνο του Asteras 92 και στην εκπομπή του Μιχάλη Αστρά “Μουσικές Καλημέρες” με την Μαριάννα Φωτοπούλου / ΑΝΔΡΙΑΚΗ Εφημερίδα-andriakipress.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.