Η Άνδρος στα κεντρικά ΜΜΕ
Με τους κ.κ. Νίκο Μουστάκα και Θεοδόση Σουσούδη η Άνδρος “έπαιξε” σε δύο από τα κεντρικά ΜΜΕ της χώρας μας το τριήμερο που μας πέρασε. Στο MEGA και στην ΕΡΤ.

Μετά την φιλοξενία του δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη από το MEGA (ακολουθεί το σχετικό video παρακάτω) η κρατική τηλεόραση φιλοξένησε το νησί μας στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ “Δύο στις Δέκα” την Κυριακή 17 Μαρτίου, όπου η Άνδρος απόλαυσε ξεχωριστή προβολή.

 

Η Άνδρος στα κεντρικά ΜΜΕ   Η Άνδρος στα κεντρικά ΜΜΕ Η Άνδρος στα κεντρικά ΜΜΕ

Η Άνδρος στα κεντρικά ΜΜΕ

“Μέσα από δύο εκτενή ρεπορτάζ αναδείχθηκαν τα παραδοσιακά Σαρακοστιανά εδέσματα του νησιού καθώς και η Μονή Παναχράντου. Τονίστηκε η μοναδικότητα και η ιστορικότητα της Ιεράς Μονής, ενώ δόθηκε η δυνατότητα στους τηλεθεατές να «περιπλανηθούν» στη φύση και στις εντυπωσιακές γωνιές του μοναστηριού. Ακολούθησε ένα «ταξίδι» σε τοπικές παραδοσιακές γεύσεις και στα γραφικά σοκάκια της Άνδρου.   

Η εν λόγω εκπομπή  μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο και διαφοροποιείται στο τηλεοπτικό «τοπίο» χάρη στο ποιοτικό της περιεχόμενο σε εύρος θεμάτων όπως ειδικές μορφές τουρισμού, φύση, πολιτισμός, κοινωνία, ταξίδια και άλλα.

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου, προγραμματισμένη επίσκεψη τηλεοπτικού συνεργείου από την ΕΡΤ μετά από πρόσκληση του Δήμου.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά το Ξενοδοχείο Περρακης, τα εστιατόρια “BELITSA” και «Λιθοδομή», καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Golden Star Ferries και Fast Ferries για την πολύτιμη και αφιλοκερδή συνεισφορά τους στην υλοποίηση της αξιόλογης δράσης”.    

https://www.ertflix.gr/vod/vod.359952-duo-stis-64 (Από 11:50 έως 21:40 και από 55:35 έως 01:03:10).

Επεξεργασία photo: Απ. Μ. Team AndriakiPres

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.