Οριστικά απορρίφθηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Σύρου η ένσταση Δημήτρη Λοτσάρη και η αντένσταση Θεοδόση Σουσούδη. “Με την βούλα” λοιπόν και του αρμόδιου δικαστηρίου δήμαρχος Άνδρου για την πενταετία 2024-2029 είναι ο Θεοδόσης Σουσούδης.

Δεκτή έγινε η προσφυγή του Ελευθερίου Μπάλλα έναντι της εκλογής του Νίκου Στεφάνου με αποτέλεσμα να “μπαίνει” στο Δ.Σ. ο κ. Ε. Μπάλλας.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά να μη τον Αφήσουν να κάνει τα Δ.Σ. “Ροντεο” ! ! ! !
    Μας έλειψαν απο τον εν λόγω “κύριο” ,οιΎβρεις , Φωνασκιες , Διακοπές και η Αγοραία Εκφορά του Λόγου και οι Λοιπές Άψογες Συμπεριφορες του.
    Θα Σκάσει και θα Πλανταξει , τώρα που θα τον Διακόπτουν , θα του Αφαιρούν τον Λόγο κλπ κλπ
    Θα πέσει Μεγάλο Γέλιο !@#€%&?

  2. Όσα σχόλια και να γράψουν υπέρ του Κωλοτουμπα, οι βρωμιές ,η ανάρμοστη συμπεριφορά και οι ρυθμίσεις για αυτόν και την οικογένειά του όσο ήταν στα πράγματα , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΎΝ

  3. Βρε φορολογούμενε ο Μπάλλας εκλέγεται 40 χρόνια που παει να πεί οτι τιν ψηφίζουν 40 χρόνια. Με εσένα ποιός ασχολήθηκε; χτενίσου φαίνεται η καράφλσ σου.

  4. Οι πολύ στενοί Συγγενείς του , τι Λένε Για την Ζωή του στην ΣΎΡΟ……….;;;;????
    Γιατί την Ανέχονται ;;;;????

  5. Λευτέρη Λευτέρη Λευτέρη.
    Σε πήραμε χαμπάρι τι έχεις κάνει στην Σύρο…..!@#€%&?
    Ο λαλιστατος Γ….. του γιατί κρύβεται ;;;???
    Ποιοί το Έχουν Τούμπανο και Κρυφό Καμάρι;;;????

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.