Νεανικές τρυφερές φωνές “γέμισε” ο ραδιοφωνικός αέρας το νησιού μας την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, όταν οι μαθητές/πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας μικρού μήκους “Το Κλειδί”, η οποία πήρε την πρώτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό που οργάνωσε η κυπριακή δημοκρατία για την μαύρη επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην μεγαλόνησο με θέμα “Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια, εκπαιδευτικές γέφυρες”, βρέθηκαν στην άλλη άκρη της γραμμής του …Skype. 

Το Γυμνάσιο-Λύκειο Κορθίου στο ραδιόφωνο της Άνδρου

Έτσι συζητήσαμε ζωντανά με την Χρυσή, την Αρετή, την Μαρία, την Ελευθερία, τη Νίκη και τον Γιάννη με την Μαριάννα Φωτοπούλου/ Ανδριακή Εφημερίδα – andriakipress.gr στην εκπομπή “Μουσικές Καλημέρες” του Μιχάλη Αστρά/Asteras 92 .

Κοντά στα παιδιά ήταν και οι καθηγήτριές τους Γαλλικής Φιλολογίας Δέσποινα Ευσταθίου και Κλασσικής Φιλολογίας Κατερίνα Κονέ.

Το Γυμνάσιο-Λύκειο Κορθίου στο ραδιόφωνο της ΆνδρουΜετά την απονομή στην Κύπρο 23.4.2024 θα φιλοξενήσουμε στο ραδιόφωνο όλους τους μαθητές που συντέλεσαν στην υλοποίηση της ιδέας. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.