Στα πλαίσια του ταξιδιού του νορβηγικού πλοίου οι Ανδριώτες θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν την επίσκεψη σε ένα πλοίο θρύλο της Νορβηγίας, καθώς γίνονται κοινωνοί της ιστιοναυτικής εκπαίδευσης.

Στο Γαύριο έρχονται οι Vikings - Saga Farmann
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

SAGA FARMANN

Ανακοινώνεται το Νορβηγικό Πλοίο «Saga Farmann», το οποίο είναι ναυπηγημένο στα πρότυπα των πλοίων των Βίκινγκς, επανδρωμένο από εθελοντές θα επισκεφτεί ελληνικούς λιμένες στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του.

Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη και η παραμονή του και στο λιμένα Γαυρίου Άνδρου, το χρονικό διάστημα από 08-06-2024 έως 10-06-2024, βάσει εγκεκριμένου πλάνου ταξιδίου, κατά το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να το επισκεφτεί και να ενημερωθεί για την ιστορία του.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω ημερομηνίες ενδέχεται να τροποποιηθούν αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων.

Στο Γαύριο έρχονται οι Vikings - Saga Farmann

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.